Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τετ-α-τετ Τζιτζικώστα με Κώστα Καραμανλή!

Οι δύο Μακεδόνες πολιτικοί τα είπαν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Νέα συνάντηση με καραμανλικό χρώμα, είχε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί για πάνω από μία ώρα συζήτησε με τον
βουλευτή Σερρών, τον Κώστα Καραμανλή τον νεώτερο. Οι δύο πολιτικοί, που εκπροσωπούν την νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας, (40 ετών ο Καραμανλής, 37 ο Τζιτζικώστας) είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, εκτενή συζήτηση για θέματα της Μακεδονίας, καθώς οι Σέρρες ανήκουν στην περιφέρεια που είναι επικεφαλής ο Τζιτζικώστας.
Εν μέσω μεγάλης εσωτερικής κρίσης στην κεντροδεξιά, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, με τους δύο νεαρούς να είναι επιφυλακτικοί, περιμένοντας να δουν την έκβαση της μάχης που δίνει η Ελλάδα σήμερα στο eurogroup. Όσον αφορά τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν την κοινή πεποίθηση τους, πως η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη, επιστρέφοντας στην κεντρώα πολιτική και αλλάζοντας ριζικά τις πολιτικές που την οδήγησαν στα συνεχόμενα αρνητικά εκλογικά αποτελέσματα. 
ΑΞΙΖΕΙ: Στην κουβέντα των δύο νέων πολιτικών, υπήρξε συζήτηση όχι μόνο για τις πολιτικές αλλά και για το ύφος της σημερινής ΝΔ.
Σταύρος Παπαντωνίου-parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου