Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Βερολίνο: «Αηδιαστική» η παρομοίωση του Σόιμπλε με τους ναζί

«Αηδιαστική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ μια γελοιογραφία της «Αυγής» εις βάρος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στο σκίτσο με την επιγραφή: «Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε», ο γερμανός υπουργός οικονομικών, ντυμένος με στολή
της Βέρμαχτ, του ναζιστικού στρατού, λέει καταρχάς (απευθυνόμενους στους Έλληνες): «Επιμένουμε στο σαπούνι από το λίπος σας…» και ύστερα : «…Συζητάμε για το λίπασμα από τις στάχτες σας».

«Ο γελοιογράφος πρέπει να ντρέπεται για αυτό» πρόσθεσε ο Μάρτιν Γιέγκερ. Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις στη Γερμανία και είναι χαρακτηριστικό ότι την ανέδειξε ως μια από τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας το Spiegel στον διαδικτυακό του τόπο, αναφέροντας ότι η επίμαχη γελοιογραφία δημοσιεύτηκε σε «εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ».



Ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, τόνισε, ότι εξίσου απαράδεκτη είναι και η πολεμική που κάνουν εναντίον της Ελλάδας τα όργανα του γερμανικού κίτρινου Τύπου, όπως η περιβόητη «Bild Zeitung».

«Απορρίπτομε κάθε τι που δείχνει καταφρόνηση σε άλλους ανθρώπους» είπε.

Βέβαια θυμόμαστε όλοι πολύ καλά ποιος άνοιξε τον κύκλο τέτοιου είδους δημοσιευμάτων όταν το γερμανικό περιοδικό Focus δημοσίευσε το 2010,μια προσβλητική για την χώρα μας φωτογραφία του αγάλματος της Αφροδίτης με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.
Η Αφροδίτη πάντως δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο,ενώ αντίθετα οι Γερμανοί υπήρξαν ΝΑΖΙ και είναι η κυβέρνηση τους που πιέζει την Ελλάδα και τους Έλληνες σε προγράμματα που μας οδήγησαν στην καταστροφή,την φτώχεια και τις αυτοκτονίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου