Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος ήταν ο μόνος που δεν σηκώθηκε για να χαιρετήσει τον νέο πρωθυπουργό;

Κατά τον χαιρετισμό που κάνει πάντα ο νέος πρωθυπουργός στους βουλευτές, όταν πέρασε από τα έδρανα της Ν.Δ ,όλοι οι βουλευτές σηκώθηκαν για τον τυπικό χαιρετισμό πλην ενός!


 Ο  Αντώνης Σαμαράς,συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε θεσμό και τυπικό έθιμο,αφού απουσίασε στην παράδοση του Μαξίμου στην νέα κυβέρνηση,διέπραξε και νέο ατόπημα!
O πρόεδρος της Ν.Δ  και τέως πρωθυπουργός, παρέμεινε στην θέση του και χαιρέτησε από κει καθιστός και σαν κακόμοιρος καμπούρης, τον Αλέξη Τσίπρα.
Και αν για την απουσία του στο μέγαρο Μαξίμου δικαιολογήθηκε φτηνά, δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο χαμηλά θα πέσει ακόμα με μια νέα παρόμοια δικαιολογία.
Ήδη η απουσία του από το Μαξίμου όπλισε τους διαφωνούντες εντός της Ν.Δ με φωνή διαμαρτυρίας καθώς θεωρούν ότι η κίνηση του αυτή μόνο βλάπτει την δεξιά παράταξη.
Εξάλλου οι φωνές και οι τάσεις εντός του γαλάζιου κόμματος που ζητούν νέα αρχηγία κλιμακώνονται και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Προφανώς ο Μεσσήνιος μη μπορώντας να αντιδράσει σε αυτές, αποδέχεται την μοίρα του και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό απαλλαγμένος από το προσωπείο του ηγέτη το οποίο αποδείχτηκε πολύ βαρύ και αταίριαστο για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου