Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι αδίστακτοι διαρρήκτες που "χτυπούσαν"και στο Π.Φάληρο-Μπούκαραν πάντα πρωί!

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 13 διαρρήξεις σε διαμερίσματα, στον Άλιμο, στο Παλαιό Φάληρο, στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο.


Έναν 45χρονο Γεωργιανό διαρρήκτη, συνέλαβαν επ’αυτοφώρω, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οδό Πωγωνίου.
Ο 45χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις και είχε αποφυλακιστεί το 2015 (σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου 4322/2015).
Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του Αλίμου έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις σε σπίτια και οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας έκαναν συνεχώς περιπολίες για να συλλάβουν τους δράστες.
Ενώ περνούσαν από την οδό Πωγωνίου, είδαν έναν ύποπτο, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν τσιλιαδόρος. Οι δύο συνεργοί του είχαν μπει νωρίτερα στο διαμέρισμα, σπάζοντας τον αφαλό της κλειδαριάς. Μόλις είδε το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας, τους ειδοποίησε αμέσως και βγήκαν από την πολυκατοικία τρέχοντας. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους τρεις δράστες. Οι άλλοι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 13 διαρρήξεις σε διαμερίσματα, στον Άλιμο, στο Παλαιό Φάληρο, στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο. Οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες «χτυπούσαν» πάντα πρωινές ώρες.

πηγή:notia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου