Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ! Zουν σαν ζώα..7 χρόνια στο Π.Φάληρο ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!!-Μόνο στήριγμα Η ΑΓΑΠΗ μεταξύ τους..

Η Σύλβια κι ο Βασίλης ακόμα δεν έχουν βρει τη δουλειά που θα τους επιτρέψει να λύσουν το πρόβλημά τους..



"Τους βρήκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Παλιό Φάληρο να ψάχνουν μέσα σε ένα μπλε κάδο. Δεν βρήκαν κάτι κι έφυγαν. Όταν τους ρώτησα εάν θέλουν βοήθεια μου απάντησαν «όχι ευχαριστώ» με απόλυτη αξιοπρέπεια. Λίγο παρακάτω ξανασταμάτησαν σε άλλο μπλε κάδο. Αυτή τη φορά επέμεινα και με τα 1000 ζόρια πήραν κάποια λεφτά.

 Η Σίλβια και ο Βασίλης έχουν σπίτι, μόνο που το σπίτι δεν έχει ηλεκτρικό εδώ και 6 χρόνια. 6 χρόνια είναι που δεν έχουν και δουλειά. Είναι νοικοκύρηδες που ατύχησαν και χρειάζονται δουλειά κι όχι κατ’ ανάγκη βοήθεια. (θα την πάρουν κι αυτήν γιατί πεινάνε παρότι δεν θα το παραδεχτούν) Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Η Σύλβια κι ο Βασίλης ακόμα δεν έχουν βρει τη δουλειά που θα τους επιτρέψει να λύσουν το πρόβλημά τους. Στην Σύλβια προτάθηκαν δουλειές ως εσωτερική αλλά αγαπάει πολύ τον Βασίλη για να τον αφήσει μόνο. Επίσης το πρόβλημα με το ρεύμα εξακολουθεί κι είναι μεγάλο - όπως είπε η Σύλβια ζουν σαν τα ζώα 7 χρόνια τώρα χωρίς ηλεκτρικό. Κι εδώ έχει δοθεί πολλή βοήθεια αλλά για την ώρα δεν έχει λυθεί.

Η Σύλβια κι ο Βασίλης είναι ευγνώμονες γι’ αυτό που απρόσμενα συνέβη στη ζωή τους και την έκταση που δόθηκε στο πρόβλημά τους. Όλοι μας έχουμε κάνει τα δικά μας λάθη, αλλά κι όλοι χρειαζόμαστε και τη 2η ευκαιρία να ξανασταθούμε στα πόδια μας.

Στο φινάλε εάν χάσουμε την ανθρωπιά μας μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο που να κινδυνεύουμε πλέον να χάσουμε..Παραπάνω από 200 άτομα ζήτησαν το τηλέφωνο της Σύλβιας για να παρέχουν βοήθεια. Τα μηνύματα ήταν από συγκινητικά έως συγκλονιστικά."



Αυτή είναι η ανάρτηση που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο χρήστης Stefanos Xenakis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου