Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Λουκέτο βάζουν το «Kitchen Bar» και το «Θέα»!

Η θρυλική Νεράιδα δε μένει πια εδώ! Το μαγαζί που άφησε ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα, βάζει λουκέτο, για την ακρίβεια κατεβάζει ρολά ο χώρος που το στέγαζε και που πλέον φιλοξενούνταν δυο μαγαζιά, το «Θέα» και το «Kitchen Bar». Ο ιδιοκτήτης τους Στηβ Κακέτσης, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση
μιας και με οριστική απόφαση δικαστηρίου πρέπει να αδειάσει τα νυχτερινά του μαγαζιά στη Μαρίνα Αλίμου έπειτα από ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso».
Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα: «Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου - στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα - τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο», λέει και συμπληρώνει «είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ... Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους».
Ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ενοικιαστής του χώρου αλλά επενδυτής: «Έχω επενδύσει στον χώρο τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ... Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώνω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου