Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

“Σε είδα στην Εφορία”:Ερωτεύτηκε στην ΔΟΥ Π.Φαλήρου κι έβαλε αγγελία!

“..αν το δεις στείλε μου”.



Ένας νεαρός ετών 25 αναζητά την κοπέλα 23 ετών με την οποία,σύμφωνα με τον ίδιο, αντάλλαξαν ματιές και έτσι έβαλε την αγγελία του στο διαδίκτυο

Ο έρωτας χτύπησε τον νεαρό κατά την επίσκεψη του στην ΔΟΥ του Παλαιού Φαλήρου στις 11 Οκτωβρίου ώρα 13:30 και στην αγγελία του που ανέβασε,αναφέρει τα παρακάτω, με την ελπίδα το αίσθημα να ήταν αμφίδρομο και πως η κοπέλα θα απαντήσει:

“Σε είδα στην εφορία (σήμερα). Ανταλλάξαμε και μεις 2-3 ματιές, είμαι αυτός με το μουστάκι και τα γυαλιά ! θα ήθελα να σε ξαναδώ… αν το δεις στείλε μου! “

Επιλέξαμε να μην δημοσιεύσουμε την φωτογραφία του νεαρού, παρότι αυτή έχει δημοσιευτεί ήδη από τον ίδιο στο διαδίκτυο,άλλωστε το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι κάποιο πρόσωπο αλλά ότι στην Εφορία εκτός από δυσάρεστα,χαράτσια,φόρους και πληρωμές,μπορεί να γεννηθεί ακόμα και ένας έρωτας μεγάλος!

Αν πάντως ο ίδιος ζητήσει και την δική μας βοήθεια για να εντοπίσει την κοπέλα των ονείρων του,είμαστε στην διάθεση του να δημοσιεύσουμε ότι θεωρεί απαραίτητο,την φωτογραφία,το email του κτλπ.

Από εμάς καλή τύχη φίλε,είσαι ωραίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου