Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Π.Φαληριώτης γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Ο γνωστός παρουσιαστής και η αγαπηµένη του σύντροφος και δηµοσιογράφος διανύουν µια από τις οµορφότερες περιόδους της ζωής τους και, σύµφωνα µε τη Real, έπειτα από τριάµισι χρόνια που είναι ζευγάρι ετοιµάζονται να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους, µε τον παρουσιαστή να παίρνει την πρωτοβουλία για αυτό.
 «Μέχρι το καλοκαίρι σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ∆ημήτρη Ουγγαρέζου και προσθέτει µε νόηµα: «Ο ∆ηµήτρης είναι σίγουρος για την Ιλένια, όπως και εκείνη το ίδιο. Τον Οκτώβριο θα κλείσουν τέσσερα χρόνια σχέσης και συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευµένοι. Η πρόταση γάµου είναι πολύ κοντά, κοντός ψαλµός αλληλούια». Όσοι γνωρίζουν τον ∆ηµήτρη και την Ιλένια, υποστηρίζουν πως είναι τόσο δεµένοι που µοιάζουν σαν να είναι «πλασµένοι» ο ένας για τον άλλον. 

Μάλιστα, για πρώτη φορά ο ∆ηµήτρης εξωτερικεύει δηµόσια τα συναισθήµατά του για µια γυναίκα, αφού, όπως λέει και ο ίδιος στις συνεντεύξεις του, η Ιλένια είναι η ιδανική σύντροφος για εκείνον. Περνούν πολλές ώρες της ηµέρας µαζί, µοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, έχουν κοινούς προβληµατισµούς και η σχέση τους χαρακτηρίζεται από την απόλυτη εµπιστοσύνη που έχει ο ένας στον άλλον. 

∆εν είναι, άλλωστε, τυχαίo πως συγκατοίκησαν από τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους στο σπίτι του παρουσιαστή στο Παλαιό Φάληρο. Μια απόφαση που έδειξε πως ήταν η σωστή, αφού σήµερα δείχνουν πιο σίγουροι από ποτέ για τη σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου