Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξαναχτύπησαν στο Π.Φάληρο απατεώνες με το γνωστό κόλπο

Το paliofalirON είχε προειδοποιήσει και ενημερώσει τους αναγνώστες του εδώ και πολύ καιρό για το κόλπο που χρησιμοποιούν απατεώνες στο Παλαιό Φάληρο και με το οποίο καταφέρνουν να κατακλέβουν τα θύματα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ--) ΠΡΟΣΟΧΗ:Με αυτόν τον τρόπο εξαπατούν δημότες του Π.Φαλήρου


Συγκεκριμένα είχαμε ενημερώσει ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κατά τα οποία,άγνωστοι παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ζητούν να τους ανοίξετε την πόρτα δήθεν για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο ή δήθεν επειδή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουν.Όσοι έκαναν το λάθος και άνοιξαν την πόρτα έπεσαν θύματα ληστείας από τους αγνώστους οι οποίο αρπάζουν ό,τι αντικείμενο αξίας βρουν στο διαμέρισμα του θύματος.



Σύμφωνα με πληροφορίες,δυστυχώς μια ακόμη κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου,που δεν το γνώριζε,έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα της σε 4 αγνώστους που προσποιήθηκαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να της αρπάξουν όλα τα χρυσαφικά.

Το περιστατικό συνέβη στον οδό Τρίτωνος την Κυριακή το μεσημέρι και το θύμα κατέθεσε στην Αστυνομία Παλαιού Φαλήρου αναφορά για το συμβάν.Η άτυχη κυρία..προσεύχεται τώρα στον Θεό γιατί οι κλέφτες δεν την χτύπησαν όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τοσο χαζες γυναικες!! η ΔΕΗ δεν κτυπαει ποτε τις πορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή