Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΤΡΟΜΟΣ στο Π.Φάληρο:Koυκουλοφόροι βασάνισαν 55χρονο για να..


Οι δράστες τον έδεσαν με καλώδια, του έβαλαν μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και..
πήραν ότι βρήκαν στο διαμέρισμα και τον εγκατέλειψαν

Τρεις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι σε 55χρονο στο Παλαιό Φάληρο, τον έδεσαν με καλώδια μέσα στο διαμέρισμα του, τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους αποκαλύψει που είχε μετρητά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από το 2014 "προειδοποιήσαμε" για την εγκληματικότητα στο Π.Φάληρο-Λίγοι έδωσαν σημασία!

Αφού άρπαξαν 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, παράτησαν το θύμα δεμένο και με την μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό του τρόμου σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξαναχτύπησαν στο Π.Φάληρο απατεώνες με το γνωστό κόλπο

Ο 55χρονος επέστρεφε στο σπίτι του επί της οδού Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο. Το ασανσέρ σταμάτησε στον 6ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα και ο άνδρας πριν προλάβει να βγει, έρχεται αντιμέτωπος με τους τρεις κουκουλοφόρους που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους να επιστρέψει για να περάσουν στη δεύτερη και πιο άγρια φάση του σχεδίου.
Με ιδιαίτερη σκληρότητα τον αρπάζουν, τον οδηγούν μέσα στο διαμέρισμα και αφού τον ξυλοκοπούν στη συνέχεια τον δένουν με καλώδια και του φοράνε μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους πει που είναι τα χρήματα.

Οι κουκουλοφόροι εισβολείς αφού κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του 6ου ορόφου, αρπάζουν ένα τσαντάκι του 55χρονου που περιείχε 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίζονται εγκαταλείποντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια άγρια συμμορία που χτυπά στοχευμένα.

Παρακολουθεί και συγκεντρώνει πληροφορίες για άτομα που γνωρίζει ότι έχουν μετρητά στα σπίτια τους ενώ αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η απίστευτη βιαιότητα αφού δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν, να βασανίσουν, να δέσουν τα θύματα τους και να τα εγκαταλείψουν δεμένα και φιμωμένα μετά τις εισβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π.Φάληρο:Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημοσιογράφου Χ.Πασαλάρη [ΦΩΤΟ]

πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου