Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Στο Π.Φάληρο 680 παιδιά για το Πανελλήνιο τουρνουά Ταε Κβο Ντο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με την συμμετοχή εξακοσίων ογδόντα και πλέον παιδιών, αθλητών του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (ΤΚD), από τριάντα επτά σωματεία, από πολλές περιοχές της χώρας, και παρουσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο τουρνουά επίδειξης ΤΚD, στο κατάμεστο από κόσμο, νέο σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου, «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ», το οποίο διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. ΤΚD Κερατσινίου.


Τόσο οι διοργανωτές όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΤΚD Ελλάδος, Αναστάσιος Βαλασιάδης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, κ.Χατζηδάκη για την δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τις οποίες χαρακτήρισαν θαυμάσιες και το στάδιο ένα πραγματικό στολίδι.

Με την σειρά του ο Διονύσης Χατζηδάκης, συνεχάρη τους γονείς, τους αθλητές και τους παράγοντες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά σε όλα τα επίπεδα, διαπιστώνοντας την ικανότητά τους γι’ αυτό, δεδομένου ότι, στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Επίσης, αναφορικά με αυτό που ζήτησε ο κος Βαλασιάδης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δηλαδή, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας στο ίδιο χώρο, υποσχέθηκε ότι ο χώρος θα τους διατεθεί αφιλοκερδώς για τους αγώνες τους, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που, όπως προαναφέραμε, είχε κατακλύσει όλους τους χώρους του υπέροχου αυτού σταδίου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο τίμησαν οι διοργανωτές για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθειά τους, βλέποντας την ανταπόκριση όλων αυτών των ανθρώπων, έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού, μεταξύ άλλων, ως αρχή της πολυετούς διοίκησής του, έχει και το σύνθημα: «Ναι στον Αθλητισμό, Όχι στα ναρκωτικά».

Τελειώνοντας, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο Παλαιό Φάληρο, λέγοντας πως, το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη τιμητική διάκριση για τον ίδιο και για την πόλη, ενώ τους προέτρεψε, να σέβονται και να βραβεύουν τους πολίτες που δημιουργούν και να κρατάνε μακριά τους ανθρώπους της ραδιουργίας.

Πέραν του κου Χατζηδάκη, βραβεύτηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ, Βαλασιάδης Αναστάσιος, ο Πρόεδρος Διαιτησίας, Στέφανος Ντόβας, η Δ/ντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού και Η. R. του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Κερατσινίου, Τριανταφυλλιά Καζάνη, για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου και, τέλος, η Ομοσπονδία τίμησε με έπαινο τονΣπύρο Παπαδημητρίου (κάτοχο 7 DAN), που, μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΓΣ Κερατσινίου, Βασίλη Κοτσονούρη, ήταν οι βασικοί συντελεστές του επιτυχημένου αυτού τουρνουά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ενδεικτικά, κάποιους από τους Αθλητικούς Συλλόγους που έλαβαν μέρος στους αγώνες:

ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ, ΑΞΙΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΜΗΣ ΠΑΡΓΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΛΕΡΟΥ, ΤΡΙΠΟΛΙΣ Α.Ο.Π.Ο.Τ., ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΙΚΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΥ, ΙΩΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ κ.α.





πηγή:atticacoast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου