Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Εθελοντές καθάρισαν την πλαζ της ΕΔΕΜ [ΦΩΤΟ]

Ο εθελοντικός καθαρισμός της πλαζ του ΕΔΕΜ στα πλαίσια του LET΄S DO IT GREECE 2018 έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τον κόσμο και τους εθελοντές, παραδίδοντας μια πλαζ καθαρή.
Η Δημοτική Αρχή διοργάνωσε την όλη δράση και συνέδραμε ουσιαστικά και ενεργά την πρωτοβουλία παρέχοντας τα απαραίτητα αναλώσιμα ( σακούλες σκουπιδιών και γάντια μιας χρήσης ) αλλά και δημοτικό απορριμματοφόρο όχημα για την μεταφορά των σκουπιδιών.



Υπολογίζεται ότι πάνω από 120 σακούλες απορριμμάτων και σκουπιδιών συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές της δράσης οι οποίοι βάζοντας όλη την θετική τους ενέργεια και θετική διάθεση απέδειξαν στην πράξη την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και αγάπη για την παραλία της Πόλης μας.


Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης που συντόνισε προσωπικά την δράση ευχαρίστησε τους εθελοντές για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε του χρόνου η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και η ανιδιοτελής προσφορά των υπαλλήλων της διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας Τόνιας Φύκιρη και την εποπτεία της αρμόδιας αντιδημάρχου Βίκυς Ανδρικοπούλου.







πηγή:atticacoast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου