Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η μοιραία ερωτική φωλιά του «Καράφλα» & της Αμαλίας στο Π.Φάληρο

Οι εκτελεστές,παρακολουθούσαν καιρό την ξανθιά σύντροφο του Μανώλη Καραγιάννη, για να εντοπίσουν την ερωτική «φωλιά» τους στο Παλαιό Φάληρο

Οι πληρωμένοι εκτελεστές είχαν γίνει από καιρό «σκιά» της ξανθιάς Αμαλίας, συντρόφου του Μανώλη Καραγιάννη, για να εντοπίσουν την ερωτική «φωλιά», το κρυφό διαμέρισμα όπου συναντιόταν μαζί του.

Οταν το εντόπισαν στο Παλαιό Φάληρο, καραδοκούσαν περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν όταν τα μέτρα ασφαλείας του «νονού» της νύχτας θα χαλάρωναν, και το έκαναν το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο, άφησαν πίσω τους ίχνη που ίσως οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους.

Η όμορφη Αμαλία ήταν το «αδύνατο σημείο» του «σκληρού» της νύχτας, που ήταν αδύνατον να χτυπηθεί στον Πειραιά, όπου κυκλοφορούσε, καθώς είχε πάντα μαζί του σωματοφύλακες, ενώ ήταν και δεινός χειριστής όπλων. Αλλωστε, το απέδειξε, καθώς είχε τη δύναμη, ακόμα και τη στιγμή που τον «γάζωναν» με το καλάσνικοφ και το 45άρι, όχι μόνο να τραβήξει το πιστόλι του, αλλά και να πυροβολήσει κατά του δολοφόνου με το καλάσνικοφ, που εξαπέλυε καταιγισμό πυρών εναντίον του.

Αιφνιδιάστηκε

Ο εκτελεστής φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε από τους πυροβολισμούς του Καραγιάννη, αφού, πάνω στη βιασύνη του να ξαναγεμίσει το υποπολυβόλο, του έπεσε ο γεμιστήρας και τον εγκατέλειψε, φεύγοντας πανικόβλητος μαζί με τους συνεργούς του. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό στοιχείο, που εξετάζεται εργαστηριακά και είναι δυνατόν να οδηγήσει στον δράστη μέσω αποτυπωμάτων και DNA, που ενδεχομένως να ανιχνευτούν πάνω στον γεμιστήρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν στα χέρια τους και βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας -που φοράει μόνο ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ- να ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα την οποία οδηγεί συνεργός του και να εξαφανίζονται. Οι ειδικοί στα εργαστήρια προσπαθούν να «καθαρίσουν» την εικόνα, προκειμένου να έχουν καθαρό το πρόσωπο του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στην περιοχή δεν υπήρχαν μόνο ένα αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα των εκτελεστών, αλλά και άλλα οχήματα. Κι αυτό, γιατί ο άνδρας που κρατούσε το βαρύ 45άρι πιστόλι και έριξε τις χαριστικές βολές στον «Καράφλα» δεν μπήκε στο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε, αλλά έφυγε πεζός προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει ότι κοντά υπήρχε κι άλλο μέσο διαφυγής, προφανώς και με άλλους οπλισμένους άνδρες.

Από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή τούς αριθμούς κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο άγνωστος που πυροβόλησε τον «Καράφλα» με το 45άρι πιστόλι, αλλά και της μοτοσικλέτας από την οποία κατέβηκε ο οπλοφόρος με το καλάσνικοφ. Από τον έλεγχο που έκαναν, διαπίστωσαν ότι τα οχήματα δεν είναι κλεμμένα, αλλά οι πινακίδες αντιστοιχούν σε παρόμοια, με ακριβώς ίδιο χρώμα.

Βέβαια, αποδείχθηκε ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές, καθώς οι πραγματικοί κάτοχοι των οχημάτων στα οποία αντιστοιχούσαν οι αριθμοί δεν έχουν σχέση με την υπόθεση, ούτε εκλάπησαν τα οχήματά τους ή οι πινακίδες κυκλοφορίας.


πηγή:espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου