Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταγγελία για κλοπή στην παραλία του Μπάτη

Συνιστούμε μεγάλη προσοχή σε όσους επιλέγουν για κολύμπι την παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο καθώς ήδη έκανε την εμφάνιση της μια καταγγελία για κλοπή λουόμενων.
Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και λέει τα εξής:

"Μόλις με ενημέρωσε φίλη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ότι της πήραν την τσάντα (με ότι είχε μέσα, πορτοφόλι, χαρτιά κλειδιά κ.λ.π.) από την ελεύθερη ΠΑΡΑΛΙΑ του ΜΠΑΤΗ! Από μαρτυρία ενός που καθόταν λίγο πιο δίπλα είπε ότι είδε ένα άτομο που έμοιαζε με Πακιστανό ή Μπαγκλαντεσιανό να κρατάει 4-5 τσάντες στα χέρια και ανέβηκε σε έναν άλλον με μηχανάκι που περίμενε στο πάνω μέρος στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράπονα δημοτών για το πάρκο του Φλοίσβου που είναι στο έλεος των Ρομά


 Ανέφεραν οι κοπέλες το περιστατικό σε ένα περιπολικό που βρήκαν ποιο κάτω και λίγο πολύ τις είπαν ότι είναι γνωστά αυτά ότι συμβαίνουν ειδικά στις ελεύθερες παραλίες και ότι κάνανε μα..κία που πήγανε να βουτήξουν και οι 2 κοπέλες μαζί... Πρέπει ΠΑΝΤΑ να μένει ΕΝΑΣ πίσω με τα πράματα και μάλιστα να έχει περασμένο το χέρι του στο χερούλι της τσάντας γιατί αν στην αρπάξουν δεν πιάνονται στο τρέξιμο! 

Επίσης συμβούλεψαν όταν πηγαίνουν σε τέτοιες παραλίες να είναι πάντα με παρέα με άντρες και ΠΟΤΕ κοπέλες μόνες τους! Της είπαν επίσης πήγαινε ψάξε τους κάδους με τα σκουπίδια γιατί παίρνουν ότι θέλουν και τα άλλα τα πετάνε πολλές φορές! Τώρα η φίλη τρέχει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ γιατί μέχρι 20 ευρώ περνάει η κάρτα ανέπαφα ΧΩΡΙΣ ΡΙΝ και μπορούν να αγοράσουν ότι θέλουν μέχρι αυτό το ποσό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου