Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Τι γύρευε ο "Ζορό" στο Παλαιό Φάληρο και στη Ν.Σμύρνη;



Λαμπερά βαφτίσια με... guest star τον Παναγιώτη Ψωμιάδη! Η παρουσιάστρια του High TV Κόμισσα Κοντογιάννη βάφτισε το απόγευμα της Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο, τον καρπό του γάμου της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα.


Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας και ο μικρός, που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος, έκλαψε λίγο, κάνοντας έτσι εύκολο το έργο του νονού του, γνωστού χειρουργού Σταύρου Τσιριγωτάκη. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο παρουσιαστής του High TV Αλέξανδρος Πετρίδης.


Οσο για τον Θεσσαλονικιό Παναγιώτη Ψωμιάδη, δεν κατάφερε να προλάβει το μυστήριο, καθώς ταξίδεψε στην Αθήνα αυθημερόν για τα βαφτίσια, και συναντήθηκε με την Κόμισσα και τον σύζυγό της σε γνωστό μαγαζί, στη Νέα Σμύρνη, όπου έγινε το πάρτι. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Komissa by night», στην οποία είχε φιλοξενήσει κιόλας τον γνωστό πολιτικό, τον υποδέχτηκε εγκάρδια κι εκείνος της έδωσε τις πιο θερμές ευχές του για τον γιο της.

 Αμέσως μετά το τέλος του πάρτι για τα βαφτίσια του μικρού Κωνσταντίνου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.


πηγή:espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου