Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η 16χρονη πολίστρια από τη Νέα Σμύρνη που σκηνοθέτησε την απαγωγή της

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της και κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό της.

Δεν άργησε να βρεθεί στη
Θεσσαλονίκη, όμως η 16χρονη φαίνεται πως ήθελε να κρύψει ότι έφυγε με την θέληση της για εκεί.

Έτσι, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι… την είχαν απαγάγει άγνωστοι, οι οποίοι την άρπαξαν με ένα λευκό βαν.

Η 16χρονη παρέμεινε εξαφανισμένη για 16 ώρες και το σενάριο που είπε στους αστυνομικούς, φαίνεται πως δεν έπεισε…

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται η νεαρή αθλήτρια είχε προπόνηση στις 19:00. Η αθλήτρια έφτασε στο κολυμβητήριο περίπου μισή ώρα νωρίτερα συνοδεία του πατέρα της, ο οποίος την άφησε ακριβώς πριν τον πεζόδρομο.
Πλησιάζοντας στο χώρο του γυμναστηρίου γύρω στις 18:40 τρεις νεαροί την ακινητοποίησαν βάζοντας της στο πρόσωπο υγρό με το οποίο λιποθύμησε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, οι τρεις άνδρες μιλούσαν ελληνικά και τη μετέφεραν με βαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας την αναζήτησε μετά το τέλος της προπόνησης, λαμβάνοντας την απάντηση πως η κοπέλα δεν είχε φτάσει ποτέ σε αυτήν. Αυτό τον οδήγησε στο να δηλώσει άμεσα την εξαφάνισή της στο Α.Τ. της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού -και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η κοπέλα- ξύπνησε χωρίς να την αντιληφθούν και όταν οι απαγωγείς σταμάτησαν για ανεφοδιασμό με τρόφιμα, χτύπησε έναν από αυτούς, βγήκε από το αυτοκίνητο, μπήκε σε παρακείμενο φούρνο και κατήγγειλε πως είναι θύμα απαγωγής.
Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας κλείδωσαν άμεσα τις πόρτες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί κατέφθασαν άμεσα στο χώρο και κάλεσαν τους γονείς της, οι οποίοι μετέβησαν στην πόλη. Εκεί πραγματοποιήθηκε η καταγγελία, ενώ πάρθηκε κατάθεση και από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Η καταγγελία βρίσκεται στο επίπεδο της έρευνας με την Ελληνική Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

πηγές: wateropolo,gr και seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου