Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Σε κατάσταση ΣΟΚ η δημοσιογράφος από την διάρρηξη στο σπίτι της στο Π.Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια της η δημοσιογράφος Ε.Α. όταν γύρισε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης.


Ανοιγμένα συρτάρια, πεταμένα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα πεταμένα σε κάθε γωνία του σπιτιού, συνέθεταν το παζλ μιας ακόμη διάρρηξης σε διαμέρισμα της Αθήνας.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν γύρω στις 20:00 το βράδυ από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, και να το κάνουν κυριολεκτικά φύλλο και φτερό.

Αφού σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, οι δράστες έσπασαν τα αλουμίνια της μπαλκονόπορτας και εισήλθαν σε αυτό. Μάλιστα, με περίσσιο θράσος έβαλαν τον γάντζο στην κεντρική πόρτα του διαμερίσματος από την εσωτερική πλευρά, ώστε αν κάποιος από το οικείο περιβάλλον της δημοσιογράφου πήγαινε να ξεκλειδώσει και να μπει μέσα, να γινόταν αντιληπτός από τους διαρρήκτες.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο η οποία την στιγμή της ληστείας βρισκόταν στην εργασία της, της αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε η ίδια η Ε.Α., οι οποίες απεικονίζουν την κατάσταση στην οποία άφησαν το σπίτι της οι διαρρήκτες:




Δεν είναι πάντως η πρώτη ούτε η τελευταία που πέφτει θύμα διάρρηξης στο Παλαιό Φάληρο, καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ η εγκληματικότητα έχει ριζώσει για τα καλά και στον δήμο μας. Γι αυτό άλλωστε το palaiofaliron.gr κάνει καθημερινές αναφορές σε τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου