Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Άρχισαν όλοι να ουρλιάζουν όταν είδαν τι υπήρχε πάνω στο ΤΡΑΜ (ΦΩΤΟ)

Kυριακή μεσημέρι και το ΤΡΑΜ κατευθύνεται προς Νέα Σμύρνη, μέχρι εδώ όλα καλά, κι όμως δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο δρομολόγιο όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί.


Τέσσερεις νεαροί επέλεξαν να μετακινηθούν με το ΤΡΑΜ όχι όμως μέσα σε αυτό αλλά πάνω σε αυτό, ακολουθώντας μια επικίνδυνη μόδα-τρέλα γι αυτούς που δεν έχουν εισιτήριο ή που θέλουν να ζήσουν μια έξαψη από το επικίνδυνο του πράγματος.




2 σχόλια:

  1. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΗΑ ΤΟΥ 6Ο μια γενηα μετα τον πολεμο, φτωχεια πεινα ,,,ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΕς ....Η πρωτη ? καβαλαγαμε στα τραμ Τα πρασινα ειχαν μιΑ ΣΧΑΡΑ ΠΙΣΩ σαν προφυλακτηρα χωρουσαμε 3 η δυσκολια ηταν στα κιτρινα κρατιομαστε απο την καρουλα που ειχε το σχοινι που κρατουσε το τρολέ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΕΜΙΟΜΑΣΤςΕ ΣΤΙς ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΕς πατωντας στο σκαλοπατι Ηθελε τεχνη να κατεβης οταν το τραμ ηταν εν κινησιι..λυγιζε την μεση πισω και πηδουσες και ερχοσουνα στα ισια ΑΝ ΔΕΝ ΡΟ ΕΚΑΝΕς εσπαζες τα μουτρα σου Η γενηα μου τα εζησεΤωρα δεν ξερω αν εχουν στηριγματα τα νεα τραμ .......ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ,,,,,ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ....μονον τα μαμοθρευτα δεν το εκαναν ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΕΚΕΝ ΕΓΡΑΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μαμόθρεφτα δεν το έκαναν γιατί ενδιαφέρονταν να γίνουν σωστοί, μορφωμένοι και άξιοι άνθρωποι.

      Διαγραφή