Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Άρση της βουλευτικής του ασυλίας ζήτησε ο Διονύσης Χατζηδάκης (ΒΙΝΤΕΟ)


Την άρση της ασυλίας του ζήτησε ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Αθήνας της Ν.Δ. Διονύσης Χατζηδάκης προκειμένου να δικαστή ως απλός πολίτης για υπόθεση που αφορούσε στη θητεία του ως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.


Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Χατζηδάκης μηνύθηκε (ανώνυμα), για την χρήση δημοτικού χώρου ως μέρος εναπόθεσης και μεταφόρτωσης ογκωδών αντικειμένων, τα οποία συλλέγονταν απο τους δρόμους του Δήμου.

Η χρήση αυτή του χώρου, όπως τονίζει ο ίδιος, γινόταν επι σειρά ετών και παλαιότερα, ενώ δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες, τις οποίες και φρόντισε, ως Δήμαρχος, να εκδοθούν.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους του Δήμου έχει εκδοθεί ήδη τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, πιστεύει ακράδαντα ότι το ίδιο θα αποφασιστεί από το δικαστήριο και για τον ίδιο, αφού από το 2017 ο Δήμος έχει πλέον άδεια μεταφόρτωσης ογκωδών αντικειμένων.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι αυτό που είπε ζητώντας από τους συναδέλφους του βουλευτές να άρουν την βουλευτική του ασυλία: "Έχω πάει στα δικαστήρια για υποθέσεις του δήμου μου 28 φορές κι αυτή θα είναι η 29η. Έχω δικαιωθεί και τις 28 φορές. Πιστεύω ότι θα δικαιωθώ και στην 29η".

Δείτε τι ανέφερε για το θέμα ο Διονύσης Χατζηδάκης στη Βουλή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου