Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ξαφνικά και απροειδοποίητα: Έφτασαν 800 "μετανάστες" στο Παλαιό Φάληρο (ΦΩΤΟ)





Η μεταφορά έγινε χωρίς να δοθεί στον δήμο Παλαιού Φαλήρου καμία εξήγηση αλλά και καμία ενημέρωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απομακρύνθηκαν οι παράνομοι μετανάστες από το Τάε κβο ντο - Επέστρεψαν στις δομές φιλοξενίας (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την Πέμπτη 17-9-2020 έφτασαν με πούλμαν περίπου 800 παράνομοι μετανάστες στο γήπεδο του Τάε κβο ντο στο Παλαιό Φάληρο χωρίς να το γνωρίζει κανένας και κυρίως ο δήμος.

Νεότερη ενημέρωση (Ώρα:19:00)

Σας μεταφέρουμε τις πρώτες εικόνες από τους παράνομους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στο Παλαιό Φάληρο:







Στο σημείο περιμετρικά του γηπέδου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Πολλοί από τους παράνομους μετανάστες έκαναν βόλτες εκτός γηπέδου και παρότι όπως ενημερωθήκαμε από το πρωί αστυνομικοί της ΔΙΑΣ με περιπολίες γύρω από τον χώρο τους επανέφεραν πίσω στο γήπεδο, την ώρα που καταγράψαμε τις εικόνες, στις 19:00 το απόγευμα αρκετοί από αυτούς είχαν φτάσει μέχρι και την Ζησιμοπούλου χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Μόνο τον δημοσιογράφο του palaiofaliron.gr επιχείρησαν να αποτρέψουν από το να βγάλει φωτογραφίες, όταν όμως ενημέρωσε για την ιδιότητα του τότε του επέτρεψαν να κάνει την δουλειά του κανονικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή οι παράνομοι μετανάστες θα έχουν επιστρέψει στην δομή της Μαλακάσας ενώ μέχρι στιγμής το θετικό είναι ότι δεν έχει καταγραφεί κανένα παρατράγουδο.

Προηγούμενη ενημέρωση (Ώρα 10:00)

Είχαν προηγηθεί κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ότι θα εκκενωθεί η δομή της Μαλακάσας λόγω της κακοκαιρίας "Ιανός" και σύμφωνα με αυτά τα άτομα που φιλοξενούνταν εκεί θα έβρισκαν στέγη σε ξενοδοχεία. 

Την απόφαση για την εκκένωση την έλαβε η εταιρεία διαχείρισης της Δομής και σύμφωνα πάντα με αυτά τα δημοσιεύματα η απομάκρυνση των μεταναστών πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Τελικά περίπου 800 άτομα μεταφέρθηκαν ξαφνικά στο γήπεδο Τάε κβο ντο την Πέμπτη (17-9-20) χωρίς κανείς να ενημερώσει τον Παλαιού Φαλήρου. Η είδηση έγινε γνωστή στον δήμο από τρίτους και όχι από αυτούς που όφειλαν να ενημερώσουν την δημοτική αρχή. 

Όσο για το πόσο θα παραμείνουν εδώ είναι και αυτό άγνωστο προς το παρόν και το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι πιθανότατα να μεταφερθούν και πάλι πίσω στην δομή της Μαλακάσας από την Κυριακή και μετά όταν θα έχει περάσει η κακοκαιρία...

Μείνετε συντονισμένοι με το palaiofaliron.gr που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος λεπτό προς λεπτό!

2 σχόλια:

  1. Ντροπηη σας,η φωτ.με το πουλμαν μεταφορας ολων των μεταν.με τουρκικες πινσκιδες,κ μονο αντρες,ψευδεις ειδησεις,αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή δική σου να γράφεις ψέματα και να αμφισβητείς το αποκλειστικό ρεπορτάζ, είσαι και δειλός γιατί έγραψες ανώνυμα. Βλέπεις όμως, εμείς εδώ γράφουμε με το όνομα μας γιατί γράφουμε πάντα αλήθειες και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή