Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δεν ξανάγινε ποτέ,αυτό που συμβαίνει σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο!

Οι πληροφορίες έρχονται απευθείας από ιδιοκτήτες πρακτορείων


Ρεπορτάζ:Θάνος Κόκκαλης 

Δεν ξέρουν πως να προφυλαχθούν,πράκτορες του ΟΠΑΠ που διαθέτουν κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο,όπως μας κατήγγειλαν οι ίδιοι, καθημερινά τους επισκέπτονται κλεφτρόνια που βάζουν στόχο τα "ΣΚΡΑΤΣ" και ιδιαίτερα αυτά μεγάλης αξίας.

Παριστάνουν τους πελάτες και χτυπάνε την κατάλληλη στιγμή,όταν ο πράκτορας ή ο υπάλληλος είναι πολύ απασχολημένος από άλλους πελάτες.Τότε απλώνουν τα χέρια πίσω από τον πάγκο,έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στα "ξυστά" και μόλις τελειώσουν την δουλειά τους εξαφανίζονται πριν γίνει αντιληπτοί.

"Είναι τόσοι πολλοί οι κλέφτες που έχουν βγει στην γύρα,που σχεδόν το 70% των πελατών που επισκέπτεται τα πρακτορεία αποδεικνύεται ότι μπαίνει για να κλέψει",όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά, ιδιοκτήτες πρακτορείου στον δήμο μας.

Πολλοί πράκτορες,για αυτόν ακριβώς τον λόγο,έχουν πάρει τα μέτρα τους και έχουν τοποθετήσει τα "ξυστά" σε ειδικό πλέξιγκλας με κλειδαριά ή άλλη προστατευτική κατασκευή.Οι πράκτορες που έχουν πέσει αρκετές φορές θύματα κλοπής,αναφέρουν ζημιές αρκετών εκατοντάδων ευρώ,αφού κάθε "ΣΚΡΑΤΣ" είναι χρεωμένο στο όνομα τους όπως είναι λογικό.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που όλοι οι καταστηματάρχες δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου