Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Όλο το πρόγραμμα για τα "Φαληρικά" - Δεν έπεφτε καρφίτσα στην πρεμιέρα (ΦΩΤΟ)

 


Αναλυτικά το όλο πρόγραμμα ανά ημέρα και ώρα.


Κατακλύσθηκε από το φιλοθεάμον κοινό η εναρκτήρια βραδιά του νέου κύκλου των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ, που έκανε πρεμιέρα την (Πέμπτη 1/9), στο υπαίθριο live stage, στην παραλία του Μπάτη.

 Υστερα από διετή διακοπή των εκδηλώσεων λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον λυρικό και λαϊκό Μίκη Θεοδωράκη, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του διάσημου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της δημοκρατίας. Την ορχήστρα διεύθυνε και συντόνισε ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης.



Οι εκδηλώσεις των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2022, με μουσικό-θεατρικές παραστάσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μαζί με το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου, συνεχίζονται κάθε βράδυ έως τις 11 Σεπτεμβρίου (έναρξη 20.30), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Αντί εισιτηρίου, προσφέρουμε εθελοντικά, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.



Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Ο σημαντικός πολιτιστικός θεσμός των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ – κορυφαίος για την πόλη μας και ξεχωριστός για τα νότια παράλια της Αττικής, την αποκαλούμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα – επανέρχεται δυναμικά, με ένα καλλιτεχνικό, μουσικό-θεατρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο χαρακτηρίζεται από ποιότητα και πληρότητα τέχνης, καθώς και για τους σημαντικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς, που το υποστηρίζουν και το παρουσιάζουν».


ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022 – Ολόκληρο το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων:
(Για μεγέθυνση ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ στην εικόνα)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου