Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Φλας Μπακ: Όταν ο πασίγνωστος μπασκεμπολίστας συνελήφθη στο Π.Φάληρο

Ο πασίγνωστος καλαθοσφαιριστής συμπαίκτης των Γκάλη,Γιαννάκη κ.α που έγινε γνωστός με την θρυλική ομάδα του Άρη,υπήρξε ένας από τους αθλητές που ξεπέρασαν τα όρια κι από τους αγωνιστικούς στίβους, σύρθηκαν στους δικαστικούς, καταστρέφοντας και σημαδεύοντας μια για πάντα τις ζωές τους.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήθος Φαληριωτών ανταποκρίνεται στην βοήθεια για πληγέντες Δυτ.Αττικής:Ανάγκη για περισσότερα..

Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά, στην ομάδα του μεγάλου Αρη αγωνίστηκε κι ο Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος είχε πολλά μπλεξίματα με τον νόμο.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2004 στο Παλαιό Φάληρο για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών. Το επόμενο «ραντεβού» του με τις Αρχές έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 2009. 

Τότε τον έπιασαν για παράνομη οπλοκατοχή. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί για την κατοχή εκτοξευτήρων και αντιαρματικών ρουκετών και καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση. Αφού έκανε δύο χρόνια φυλακή, αποφυλακίστηκε. 

Μαντέψτε όμως... Δεν σταμάτησε το αγαπημένο του χόμπι, το οποίο απεδείχθη ότι ήταν το «μπες-βγες» στη φυλακή κι όχι το μπάσκετ. Τον Οκτώβριο του 2014 τον έκαναν ξανά... τσακωτό, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε 1,5 κιλό χασίς και μια διόπτρα όπλου και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.


πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου