Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ο δήμαρχος Δ.Χατζηδάκης για τις αντιδράσεις σχετικά με το γλυπτό "Phylax" στο Π.Φάληρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Δηλώσεις για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τοποθέτηση του γλυπτού "Phylax" στο Παλαιό Φάληρο και τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα,έκανε ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης,στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ" με τον Θάνο Κόκκαλη στον ΑΡΤ fm 90,6.
ΨΗΦΙΣΤΕ:Να φύγει ή να παραμείνει ο "Phylax" στο Παλαιό Φάληρο;


Nεότερη ενημέρωση! Π.Φάληρο:Περνάει ο κόσμος και μουντζώνει τον Phylax!Ποιοι ετοιμάζουν μηνύσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας μοιάζει για "άγγελος" το γλυπτό που τοποθετήθηκε στο Π.Φάληρο;; [EIKONA]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Υπουργός έχει διαμέρισμα 131 τετραγωνικών στο Π.Φάληρο

Πολλοί κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και περαστικοί από άλλες περιοχές,αντιδρούν στην τοποθέτηση του γλυπτού "Phylax" στο Φάληρο και ζητούν την απομάκρυνση του,μάλιστα κυριαρχεί η άποψη ότι το γλυπτό παραπέμπει σε σατανική μορφή,ενώ υπάρχουν και ελάχιστες απόψεις που μιλούν για τέχνη και ότι το γλυπτό πρέπει να παραμείνει.

Για όλα αυτά και για το τι σκοπεύει να πράξει ο Δήμος,μίλησε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στην ραδιοφωνική εκπομπή "ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ" με τον Θάνο Κόκκαλη (10:00-12:00 καθημερινά στον ΑΡΤ fm 90,6)

18 σχόλια:

  1. το Φαληρο δεν ειναι Κρητη κυριε Χατζηδακη που και το συνδιασατε...που ειναι η πατριδα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 13 ευρώ θα μπορούσε ο δήμαρχος να βρει κάτι ανάλογης αισθητικής από τα παιχνίδια Μουστάκας και τουλάχιστον να μην σπαταλήσει έτσι τα χρήματά μας... https://www.moustakastoys.gr/gr/figoyres-drashs/figoyres-drashs/avengers-movie-titan-hero-figure-4-shedia-b0434-169937000434/?cat=46&sex=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πρωτοποριακό και εντυπωσιακό όπως ταιριάζει σε έναν κόσμοπολιτικό Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα μέ προσοχή τό τι είπε ό Δήμαρχος στή συνέντευξη.Θά ήθελα πολύ νά μάς δείξει ΜΙΑ φωτογραφία από έγκυρο βιβλίο-τόμο εγκυκλοπαίδειας,(μέ λεζάντα), πού νά δείχνει αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ μορφή μέ κεφάλη φυδιού....Κύριε Δήμαρχε ΑΥΤΗ ή μορφή παραπέμπει σέ δυνάμεις τού κάκού καί ΟΧΙ τού καλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουσα με προσοχη τι ειπε.
    Πρώτον ο Ταλος ειχε ανθρωπινο κεφαλι, ο δε κερβερος ηταν σκυλος.
    Ο "καλλιτεχνης" φτιαχνει ερπετοκεφαλα γλυπτα, δικαιωμα του.
    Ερπετοκέφαλος άγγελος, μονο του Εωσφορου... Ειτε τον λες Αγγελο είτε τον λές φύλακα σκετο,Ειναι αυτο που φαίνεται... ΔΑΙΜΟΝΑΣ και εχει και ονομα : ΜΑΛΤΣΕΧ,

    Προκλητικοτατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιδού ο Τάλως http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/mythology/lexicon/crete/page_003.html Ουδεμία σχέση. Μοντέρνα τέχνη, βλακείες παγκοσμίου φήμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....!!!!!ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ) ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΤΑΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ.ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ( ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΤΖΕΝΤΑ)Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!!ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ Η ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΓΛΥΠΤΑ.ΜΟΡΦΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΤΑΙ..... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι οι ομοϊδεατες του δεν ειναι αγελη Ολοι οι ομοϊδεατες μπορει να συμπλεουν πολιτικα , τουτο δεν σημαινε, εχουν τα ιδια γουστα στην τεχνη στη μουσικη ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και γενικα οι αριστεριζοντες ''ΟΤΙ ΠΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ'' Κακκως κατα την αποψιν στρεφεσθε κατα των ομοϊδεατων του ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΣΑς ΑΝΤΥΙΘΕΣΙΝ ΝΑΙ ειμαι ομοϊδεατης του Δημαρχου, δδεν σημαινει οτι αποδεχομαι και τα γουστα του......Η επισημανσις μου δεν αφορα το εργο, αλλα το συλληβδην ''οι ομοϊδεατες'' του ....εκτος κι αν δεν εννοει ....πολιτικα.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To θέμα του paliofalirON για τον "Phylax" έπαιξε στο Εκρηκτικό δελτίο!! [ΒΙΝΤΕΟ] Δείτε τώρα στο paliofalirON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάζω στοίχημα χίλια τοις εκατό ότι είναι μασόνος και το έκανε για να ευχαριστήσει τους αγαπητούς εν μασονία αδελφούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα που πηγε το κυαλο σου.. γιατι; Επειδη ο καλλιτεχνης εχει εργα σε Υπουργεια, Δημοσιες υπηρεσιες και τραπεζες Και στο κοινοβουλιο στις βρυξελες;;;; Τσ τσ τσ καχυποπτος εισαι. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακόγουστο-Προσβλητικό-Ανώμαλο-Κακό Σύμβολο-Αντιπαιδαγωγικό-Ύποπτης σκοπιμότητος εξάμβλωμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυριε Δημαρχε εφ'οσον εχει προκαλεσει πολλα σχολια και μαλιστα αρνητικα και δεν ειχατε καμμια κακη προθεση,καν'τε μια ψηφοφορια των δημοτων σας κι οτι αποφασισουν ,οι δημοτες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δήμαρχε ξήλωσε γρήγορα το έκτρωμα γιατί σε βλέπω να ψάχνεις την ψήφο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή