Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου– πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 
Οι συρμοί του Μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι  την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξήγγειλαν 24ωρη απεργία συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργια που κήρυξε η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κεντρο Αθήνας και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ έκαναν γνωστό ότι θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018. Τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00. Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων αεροδρομίου.
Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Με αυτό το πλαίσιο συμμετέχουμε στις 28 Νοεμβρίου στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος».
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 28 Νοεμβρίου
Παράλληλα, την Τετάρτη η χώρα θα μείνει χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Η κινητοποίηση της ΠΝΟ η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.
Κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ αννακοίνωσε πως την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της θα εκτελούνται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου