Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μπείτε και ΨΗΦΙΣΤΕ:Να φύγει ή να παραμείνει ο "Phylax" στο Παλαιό Φάληρο;

Mπορείτε να ψηφίσετε μόλις με ένα κλικ,ο τρόπος είναι ο εξής απλός..

 Από υπολογιστή:Πάνω και στα αριστερά σας μπορείτε να ψηφίζετε,τσεκάροντας το κουτάκι με την απάντηση που σας εκπροσωπεί,στην συνέχεια πατήστε ακριβώς από κάτω,το κουμπάκι "vote" ,επίσης μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας,οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο "view results".

Aπό κινητό: Μόλις ανοίξετε στο κινητό σας το Paliofaliron.blogspot.gr,θα πάτε τέρμα κάτω και θα πατήσετε την ένδειξη "Προβολή έκδοσης ιστού" ,τότε αφού το πατήσετε θα σας εμφανιστεί το blog όπως εμφανίζεται όταν μπαίνουμε από τον υπολογιστή και θα μπορείτε με την ίδια διαδικασία όπως περιγράψαμε αρχικά πάνω,να ψηφίσετε κανονικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή απάντηση του palifalirON κατά της Τατιάνας για τον Phylax [BINTEO]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ---) Π.Φάληρο:Περνάει ο κόσμος και μουντζώνει τον Phylax!Ποιοι ετοιμάζουν μηνύσεις [ΦΩΤΟ]


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο δήμαρχος Δ.Χατζηδάκης για τις αντιδράσεις σχετικά με το γλυπτό "Phylax" στο Π.Φάληρο

21 σχόλια:

  1. Πως την πατησε αυτος ο ανθρωπος και εκανε τετοιο λαθως δεν μπορω να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ .........

      ΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ........

      Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ....

      ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι ΑΝΟΗΣΙΑ !!!!!!!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΗΣΙΑ !!!!!!!!!!!

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΟ.....αλλα..... συμβολιζει τον ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ !!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ απο την δεκαετια του 80 ,ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ- ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ .

      Παντοτε προσπαθουσε ο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΓΙΟ ,ΑΓΝΟ,ΑΓΑΘΟ, ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.που πολλεσ φορεσ εχει (αν οχι παντοτε)εχει την ιδια εξωτερικα μορφη.οι μυουμενοι λοιπον στο πιστευω του ΕΝΑΝΤΙΩΝ ,ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ δηλ.,ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ,ΔΙΑΒΟΛΕΑ, κ.λ.π ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ""ΑΓΙΑ "".ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΙΡΗΝΗ,ΧΑΡΑ,ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κ.λ.π. με εναν αγγελο βρωμικο,ελεεινο, που σε φοβιζει,που σε ταρασσει, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΣΙΚΑΚΟΥ ΟΦΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

      Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ !!!!!!!!!!!!

      Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!

      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΕΧΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ...ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ""ΜΙΚΡΟΣ"" ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΖΑΡΕΤ Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ,Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ !!!!

      ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ....ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ... ""Ἱερουσαλὴμ Ἱερουσαλήμ, ἡ ἀποκτέννουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν! ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου ὃν τρόπον ἐπισυνάγει ὄρνις τὰ νοσσία ἑαυτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας, καὶ οὐκ ἠθελήσατε.""
      Ματθ. 23,37 Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, συ που φονεύσες τους προφήτας και λιθοβολείς εκείνους που ο Θεός σου έχει στείλει! Ποσες και πόσες φορές ηθέλησα να περιμαζεύσω τα παιδιά σου, όπως η κλώσσα συγκετρώνει τα μικρά πουλιά της κάτω από τις φτερούγες της, και δεν ηθελήσατε. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ..ΖΩΑ...

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!!ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;;; Η ΘΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΤΗς ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ;;; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτελους ενας ανθρωπος με μυαλο, ελεος με τους ανεγκεφαλους!!! Μια χαρα γλυπτο αλλα βλεπεις εδω ζουμε ακόμη στο 1500 και η τεχνη θελει παιδεια για να εκτιμηθει.

      Διαγραφή
    2. Καταρχάς πρίν την τέχνη μάθε λίγο ορθογραφία Τουρκάλα και μετά βλέπουμε. Τώρα το θέμα εχει να κάνει με Δημοκρατία την οποία εκ της πράξεως δεν εφαρμόζετε διότι ο ψευτοδήμαρχος στοατήτης δεν ρώτησε κανέναν αλλά ούτε και συμφώνησε κανείς άρα αποφασίζω και διατάζω. Αν παίξουμε με τους όρους του στοατήτη λαμόγιου θα πρέπει να το σπάσουμε ή να φύγει και να πληρώσει τη νύφη αυτός που το έβαλε για όσο καιρό παρέμεινε εκει.
      Περαστικά σας ζώα σκοταδιστές της ολιγαρχίας.

      Διαγραφή
    3. Κλαιρ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΕΧΝΗ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΤΗΛΕΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ;

      Διαγραφή
    4. μας πείραξε η σκοταδιστική αυρα που αποπνέει αυτο το ηλιθιο πραμα που εσεις το λετε τεχνη , μας πειραξε η μη τεχνη , γιατι αυτο καθε αλλο παρα τεχνη ειναι , μας πειράξατε και εσεις που την ειδατε πρωτοποριακοι και τρωτε οτι σας σερβίρουν

      Διαγραφή
    5. ωραια τεχνη να τη χαιρεστε τη προοδο σας ολοι εσεις η μη σκοταδιστες και δε ντρεπεστε εχετε μπερδεψει μη πω τι αθλιοι αντιχριστοι

      Διαγραφή
  3. μαζι με τον κοκκινο διαολο, ο τηλεδήμαρχος ας λαβει υπ οψιν του την ξεφτιλα της πολης με : οπου κοιταξεις τα πεζοδρόμια γινανε παρκοδρόμια, καταληψη και χρηση για ιδιωτικο γκαραζ σε ολους τους δρομους, πλατειες ακομα και σε κεντρικες λεωροσους, πχ Φιλοστρατους 19 δεκαδες καταληψεις, ενας μαλιστα οτνα φευγει βαζει κωνους εμποδιο στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ πεζοδρομιο... β) απιστευτη ηχορυπανση κυρίως απο διανομεις φαγητού χωρις σιγαστηρες γ) η πληρης καταργηση μονδρόμων δ) η βρωμια και δυσωσια σε πολλα σημεια της πολης. Κυρίως ομως το δραμα με τα πεζοδρόμια και τις μαζικες καταήψεις απο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και ειπαμε Θερμοπυλων, Αγιας Λαυρας, Πλατεια Ντάβαρη, Φιλοστράτους και οπου κοιταξεις ρε τηλεδήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το βράδυ 21:00 θα τα πούμε ζωντανά μέσα από την εκπομπή "Εκρηκτικό Δελτίο" με τον Αντώνη Μυλωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ντροπή και πρόκληση,εκεί όπου πάτησαν τα άγια πόδια του,μέγιστου των Αποστόλων,Παύλου,να στήνεται αυτό το εκτρωμα!Τυχαίο δεν είναι το σημειο.ο διάβολος μόνο τυχαία δεν διαλέγει...Απόσυρση τωρααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  6. Είναι γνώστη η ρήση του Mark Twain: "Ποτέ μην τα βάζεις με ένα ηλίθιο, είναι βέβαιο πως θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα νικήσει εκ πείρας." Απόρησα διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια (παίρνοντας ουδέτερη θέση σε ότι έχει να κάνει με τη θρησκεία φυσικά) πώς είναι δυνατό να υποστηρίζουν 1500 αυτοαποκαλούμενοι Χριστιανοί τόσο ατεκμηρίωτες και λανθασμένες απόψεις. Ένα έκτρωμα, ο ακόλουθος του διαβόλου, τα άγια πόδια των αποστόλων...πίστευα πως δεν θα άκουγα τις εν λόγω εκφράσεις ποτέ στη ζωή μου παίρνοντας υπόψιν το γεγονός ότι έχω γεννηθεί το 2003 και όχι το 1500. Η τέχνη εκφράζει τον δημιουργό της, ο οποίος με τη σειρά του στοχεύει μέσα από αυτή να μεταδώσει ορισμένες ιδεολογίες στον κόσμο γύρω του. Ο καλλιτέχνης έκανε απολύτως κατανοητό πως το έργο του αποτελεί κάθε άλλο παρά έναν αντιπρόσωπο του διαβόλου. Αν ακόμη οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου βρίσκουν τον Phylax απωθητικό τότε ας ακολουθήσουν δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να το αφαιρέσουν. Δεν βρίσκω όμως κανένα λόγο να δίνουν στο θέμα τόσο μεγάλες διαστάσεις. Ζούμε στον 21ο αιώνα και πρέπει πραγματικά να προσαρμοστούμε! Με όλο το σεβασμό, με θλίβει ιδιαιτέρως το γεγονός ότι εγώ η ίδια αισθάνομαι πολύ πιο ικανή από μια μάζα ενηλίκων που λειτουργούν σαν κοπάδι προβάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ Φ Ω Σ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φύγει αυτό το κοκκινο εκτρομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή