Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Διονύσης Χατζηδάκης: Πάλεψα με τον χάρο και τον νίκησα

Αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους αυτοδιοικητικούς «άρχοντες» της χώρας, αφού φέτος ολοκληρώνεται η 17χρονη δημαρχιακή του θητεία στο Παλαιό Φάληρο, έχοντας επιτελέσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο.

Ο λόγος για τον Διονύση Χατζηδάκη, τον οποίο συναντήσαμε στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» και μας μίλησε για την απόφασή του να πολιτευθεί στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «αυτόφωτο, πολύ μορφωμένο και σύγχρονο πολιτικό, που καλείται από την Ιστορία να αναλάβει το δύσκολο φορτίο της επιστροφής της χώρας στην ομαλότητα και την κανονικότητα», αλλά και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης για πολλά χρόνια. «Η βασική του αρχή ήταν ο σεβασμός στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος», αναφέρει για τον αείμνηστο πρώην πρωθυπουργό.

Ο ίδιος μας μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως «ανήκει πλέον στο παρελθόν». Ωστόσο, όπως αναφέρει, «κάποια στιγμή είπα ‘τετέλεσται’. Αλλά πάλεψα με τον χάρο και τον νίκησα με το μυαλό μου, το σώμα μου και την αγάπη της οικογένειάς μου».


(απόσπασμα από συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο parapolitika.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου