Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Διάβασε το πριν ψηφίσεις: Ένα τελευταίο μήνυμα πριν τις δημοτικές εκλογές (ΦΩΤΟ)

Το δικό του μήνυμα προς τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου λίγο πριν πάνε στην κάλπη, μεταφέρει
ο εκδότης του palaiofaliron.gr Θάνος Κόκκαλης.

Συγκεκριμένα στην σελίδα του γράφει τα εξής:

"Θάνος Κόκκαλης-Δημοσιογράφος : Φίλες φίλοι και αναγνώστες του palaiofaliron.gr : Όλο αυτό το διάστημα κρατήσαμε μια ουδετερότητα γύρω από τις δημοτικές εκλογές σχετικά με τον δήμο μας το Παλαιό Φάληρο. Προσωπικά επέλεξα αυτή την φορά να μην είμαι υποψήφιος παρότι μου έγιναν αρκετές και αξιόλογες προτάσεις.

Είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε δήμαρχο ο οποίος δεν θα είναι ο Χατζηδάκης, ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε πράγματα για την περιοχή μας,με τις όποιες αστοχίες ή παραλείψεις, στο κάτω κάτω κανείς μας δεν είναι τέλειος. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή θεώρησα ότι έχω περισσότερα να προσφέρω διατηρώντας την δημοσιογραφική μου "ταυτότητα" παρά να μετέχω σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Έγιναν πολλά αυτό το διάστημα, συχνά με απειλές και πιέσεις για το τι θα γράψουμε και τι όχι. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί, όπως και άλλα κολπάκια που εδώ και καιρό κάποιοι "τρέχουν".

Σε όλους αυτούς λοιπόν κι επειδή κάποιος από αυτούς μπορεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος μεταφέρω το μήνυμα ότι το palaiofaliron.gr θα είναι εδώ και μετά τις εκλογές και δεν θα κάνει έκπτωση σε κανέναν ο οποίος θα θελήσει να λειτουργήσει εις βάρος του Παλαιού Φαλήρου και της ελεύθερης ενημέρωσης και γιατί όχι και ελεύθερης άποψης.

Ας κερδίσει ο καταλληλότερος!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου