Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε την αδελφή του και πήγε… για ψάρι στην Πειραϊκή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις κινήσεις του 52χρονου που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας με την κατηγορία της δολοφονίας της αδερφής του, στο Παλαιό Φάληρο.


Όπως ανέφερε ο κ. Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος της συντρόφου του, ο αδελφοκτόνος αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε για… ψάρι, σε εστιατόριο με ζωντανή μουσική στην Πειραϊκή.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορούμενου, την ημέρα της δολοφονίας, ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο του.
Ευδιάθετος μετά τη δολοφονία

Ο 52χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο λίγα στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, στο Παλαιό Φάληρο, ζητώντας από τη σύντροφό του να περιμένει για λίγα λεπτά μέσα στο όχημα, καθώς είχε να πάει σε μια «δουλειά» και θα επέστρεφε σύντομα.

Η φίλη του, που σύμφωνα με τον δικηγόρο της λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, δεν αντελήφθη κάτι ύποπτο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 52χρονος επέστρεψε στο όχημα και, όπως είπε η ανυποψίαστη σύντροφός του, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να πάει με τη φίλη του στην Πειραϊκή, σε ψαροταβέρνα με λαϊκό πρόγραμμα, για να φάνε ψάρι.
Αρνείται τα πάντα

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του στο Παλαιό Φάληρο, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από το διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα.

Ο 52χρονος αρνείται πεισματικά να μιλήσει στους αστυνομικούς και επαναλαμβάνει συνεχώς έως αυτή την ώρα «δεν γνωρίζω τίποτα, για ποιο έγκλημα μου μιλάτε»…

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος τον έκρυβε στο σπίτι του στον Κάλαμο, στο διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία. Ο φίλος του 52χρονου κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία της 53χρονης δασκάλας, που διαπράχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Τρίτωνος, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.


πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου