Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Δολοφονία Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που σφαγιάστηκε στον δρόμο (ΦΩΤΟ)

Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδερφού της 53χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Έξω από το σπίτι της βρέθηκε η άτυχη δασκάλα μαχαιρωμένη. Δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα. Άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα στο Τζάνειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-ΣΟΚ στο Π.Φάληρο: Την έπιασε από τα μαλλιά και την έσφαξε στην μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη η γειτονιά στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία 53χρονης γυναίκας. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο στο δρόμο, πολύ κοντά στο σπίτι της και ως δράστης του φονικού φέρεται ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη. Φίλη του θύματος αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η 53χρονη, με τις συνεχείς απειλές και τα επεισόδια με τον αδερφό της που την οδήγησαν στο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.



Η 53χρονη γυναίκα, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Πειραιά, είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο πριν από 10 χρόνια, απ’ όταν έφυγε από σπίτι στην Καλλιθέα όπου έμενε μαζί με τον αδερφό της. Τα επεισόδια ανάμεσα στα δυο αδέρφια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν συχνά. Είχαν συχνούς καυγάδες και ο αδερφός του θύματος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πρόσφατα της είχε σκάσει τα λάστιχα και είχε πάει στο σπίτι της, απειλώντας την.

Bίντεο λίγα λεπτά μετά την δολοφονία:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου