Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Π.Φάληρο! Καταγγελία για εμπρησμό και 3 απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Επιχείρηση απεγκλωβισμού των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οδό Μουσών εξελίχθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου κι εξαπλώθηκε.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, το έργο της πυροσβεστικής είναι πολύ δύσκολο, καθώς το κτίριο βρίσκεται σε στενό δρόμο με πολυκατοικίες γύρω γύρω που ουσιαστικά είναι μεσοτοιχίες. Οι πυροσβέστες επιχείρησαν κι από την πολυκατοικία που βρίσκεται από πίσω, ενώ πάλεψαν για να μην επεκταθεί και στα γύρω κτίρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Φωτιά στο Π.Φάληρο: Η στιγμή που εγκλωβισμένη γυναίκα καλεί σε βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τρεις γυναίκες. Την ένοικο του διαμερίσματος από το οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά κι άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες.









Ο απεγκλωβισμός τους έγινε με γερανό και τις τοποθέτησαν σε κλωβό για να τις κατεβάσουν. Ευτυχώς, όλες είναι καλά στην υγεία τους, ακόμη και η γυναίκα της οποίας καιγόταν το σπίτι και πάλευε με τις φλόγες για περίπου 45 λεπτά. Η γυναίκα ήταν κυριολεκτικά μαύρη από τους καπνούς, ενώ έφερε κι ελαφρά εγκαύματα στα άκρα. Παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού:fotia-apegklovismos (Custom)

Δύο ακόμη ηλικιωμένες βγήκαν από την πολυκατοικία με τον γερανό και τους χορηγήθηκε οξυγόνο.5025820.jpg
2839055 2839067 2839075 5025817 5025822 5025823 5025824
Ωστόσο, από μία ένοικο της πολυκατοικίας υπάρχει σοβαρή καταγγελία που έγινε στην κάμερα του Open και μιλά για εμπρησμό. «Αυτή έβαλε τη φωτιά, έχω πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν έγινε τίποτα» έλεγε η ένοικος, η οποία βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

5025816.jpg
Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου