Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Μας έλουσε κρύος ιδρώτας! Στο Π.Φάληρο ο Κινέζος με το ύποπτο κρούσμα κορωναϊού πριν νοσηλευτεί στο Αττικόν;

Φωτογραφία αρχείου - Η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο Κινέζο
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοκομείο Αττικόν. Κινέζος ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Κίνα, έσπευσε στο νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε συμπτώματα που τον ανησύχησαν. Στα επείγοντα σήμανε συναγερμός και αμέσως ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έλευση του 33χρονου.


Ο ασθενής, σύμφωνα με το ethnos.gr μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς, όπως υποστήριξε, εμφάνισε συμπτώματα βήχα και γρίπης. Στον ασθενή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν φέρει τον ιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Mε τον "επόμενο" τι θα γίνει; Αρνητικό το δείγμα για κορωναϊό του 33χρονου Κινέζου στο Αττικόν σύμφωνα με δημοσιεύματα


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 33χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα από την Κίνα πριν από δέκα μέρες. Δεν έμενε, όπως είπε στους γιατρούς, στη Γουχάν αλλά σε άλλη πόλη, η οποία, επίσης, έχει χτυπηθεί από τον φονικό ιό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος θα μπει σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το δείγμα (ή θα το βγάλει το Ινστιτούτο Παστέρ ή το Πανεπιστήμιο Αθηνών). Μόλις του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ο 33χρονος θα τεθεί σε καραντίνα μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν φέρει τον ιό.


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική στο Παλαιό Φάληρο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε σήμα στο ΕΚΑΒ και έτσι ο Κινέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Σπύρος Αποστολόπουλος, διαβεβαίωσε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μετρά για την υποδοχή του ύποπτου περιστατικού ενώ το προσωπικό έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης, όπως προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες που έχουμε λάβει από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας».

Σε συναγερμό έχει τεθεί και η Υγειονομική Περιφέρεια ενώ ο διοικητής, Χρήστος Ροϊλός, είναι επίσης σε ετοιμότητα, προκειμένου να διευκολυνθούν όλες οι διαδικασίες που θα χρειαστούν για να ελεγχθεί ο ασθενής για το εάν έχει προσληφθεί από τον φονικό ιό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου