Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

"Mε έδειρε ο..." - Θύμα ξυλοδαρμού η Π.Φαληριώτισσα παίκτρια του "Power of Love" (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το «Power of Love» του ΣΚΑΪ, περιέγραψε σοκαρισμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν δέχτηκε επίθεση από το αφεντικό της καθώς του ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε.


«Πήγα να ζητήσω τα χρήματα που μου χρωστούσαν. Με καθυστέρησαν πάνω από μία ώρα. Τότε νευρίασα και πήγα να τα ζητήσω από το αφεντικό. Επειδή, όμως, ήταν μπροστά σε κόσμο, άσχετα αν ήταν φίλοι μου, εκείνος προσβλήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια και με πήγε με βία μέσα στο γραφείο του. Στην αρχή μου φώναζε και μου μιλούσε άσχημα. Μετά με άρπαξε από τα χέρια και πάνω στην ένταση μου πέταξε τα λεφτά στο πρόσωπο» εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του «Power of Love» στην εκπομπή του OPEN.

Τρεις μέρες μετά το γεγονός, η Κατερίνα Σαββοπούλου είναι ακόμη σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έζησε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα συμβουλευτεί δικηγόρο για τα επόμενα βήματά της.

Η Κατερίνα Σαββοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Έχει τελειώσει γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών, άλλα την κέρδισε το marketing. Έχει εργαστεί υποδοχή σε νυχτερινά κέντρα, ως μοντέλο προσώπου και χεριών στο Κανάλι 9 και ως πωλήτρια σε διάφορα μαγαζιά. Το ψευδώνυμο της είναι Φούφι και το έβγαλε η αδερφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου