Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ποια καραντίνα; Επεισοδιακό το 2ο πάρτι στο Π.Φάληρο - Καπνογόνα, Ρέμος και αστυνομία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχή έγινε χθες, όταν από μπαλκόνι του Παλαιού Φαλήρου ένας DJ άρχισε να παίζει μουσική για όλη την γειτονιά!


Η συνέχεια έγινε την Κυριακή όταν ξεκίνησε και πάλι το ΠΑΡΤΙ!


Το πάρτι από το μπαλκόνι πήρε επεισοδιακή τροπή όταν γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, γιατί ενοχλήθηκαν από τη δυνατή μουσική και τη φασαρία στα μπαλκόνια – Ο διοργανωτής-DJ αναγκάστηκε να διακόψει, αλλά επέστρεψε δριμύτερος με… Αντώνη Ρέμο!





Οι αστυνομικές αρχές είχαν διαφορετική άποψη, επικαλούμενες καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση -αν και η μουσική δεν ήταν τόσο δυνατά, όσο το βράδυ του Σαββάτου, που δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, σε συνδυασμό με το άναμα φωτοβολίδων και τους φακούς, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα… ντίσκο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κάποιοι ενοχλημένοι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε δύο φορές την εμφάνισή του, ζητώντας από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσική ή να σταματήσει να παίζει. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του, προειδοποιώντας τον ότι, εάν συνεχίσει, θα αναγκαστούν να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι βάζει μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Οι γείτονες από την άλλη, που βρήκαν διέξοδο από την καραντίνα, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους στα μπαλκόνια, του ζητούσαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι! Κι εκείνος το έκανε, με Αντώνη Ρέμο

Δείτε την μετάδοση του πάρτι:


Yπενθυμίζουμε ότι η αρχή έγινε χθες Σάββατο και μετά την επιτυχία το πάρτι συνεχίζεται: Δείτε τι έγινε ΧΘΕΣ! Χαμός στο Παλαιό Φάληρο: "Έσπασαν" την καραντίνα με dj, πυροτεχνήματα και ΛεΠα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου