Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Φλοίσβος: "Καραντίνα" και δια θαλάσσης! Σκοπιά κοντά στις ακτές από σκάφος του... [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]

Τα μέτρα περιορισμού-απαγόρευσης της κυκλοφορίας περιλαμβάνουν και τις θαλάσσιες μεταφορές.


Την Τρίτη 31-03-2020 καταγράψαμε την πλωτή περιπολία από σκάφος μάλλον του Λιμενικού, λίγα μόλις μίλια από την ακτή του Φλοίσβου.

Ο κόσμος στην παραλιακή λιγοστός και ελάχιστοι παρατήρησαν αυτό το πρωτόγνωρο θέαμα...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από το ρεπορτάζ το σκάφος που εκτελούσε περιπολία-σκοπιά λίγα μίλια από τις ακτές του Παλαιού Φαλήρου, πρέπει να ήταν το 601 του Λιμενικού Σώματος.



Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά βέβαια αν ήταν όντως αυτό το σκάφος και μάλιστα του Λιμενικού καθώς από το Λιμενικό Σώμα δεν μπόρεσαν να μας δώσουν μια βέβαιη απάντηση.



Απο μακριά πάντως η φιγούρα του σκάφους παρέπεμπε και σε μικρό ναρκαλιευτικό του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αυτό περισσότερο είναι μια εικασία...από την στιγμή που οι αρμόδιες αρχές δεν μας έδωσαν μια σίγουρη απάντηση.


Δείτε το βίντεο:



Πρέπει να σημειωθεί ότι στα ιδιωτικά σκάφη που βρίσκονται εν πλώ, δεν τους επιτρέπεται λόγω κορωνοϊού να προσεγγίσουν τις Μαρίνες ούτε καν για ανεφοδιασμό!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Μαρίνα Αλίμου όταν «έδεσε» σκάφος το οποίο ήρθε από την Ιταλία. Μέλος του σκάφους βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Αμέσως όλα τα υπόλοιπα μέλη τέθηκαν σε καραντίνα, έτσι ώστε να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου