Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Έβαλε λουκέτο μετά από 37 χρόνια λειτουργίας και στο κατάστημα της στο Π.Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Σε διακοπή της λειτουργίας του δικτύου franchise προχώρησε η γνωστή αλυσίδα. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.


Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, που πρωταγωνιστούσε στην αγορά των ανατολίτικων γλυκών βρίσκεται ένα βήμα πριν από το οριστικό λουκέτο. Φέρεται να έχει προχωρήσει στο κλείσιμο των 5 (Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά) από τα 6 καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα περασμένα χρόνια ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το έκτο κατάστημα στην Γλυφάδα.

Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».



Ανοικτά παραμένουν πλέον μόνο το κατάστημα της Γλυφάδας και αυτό στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι μέχρι να διατεθεί το απόθεμα. Παράλληλα έχει «κατέβει» και η ιστοσελίδα της αλυσίδας με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Ιστορία 37 χρόνων

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια. Παράλληλα είχε πατέντα για τον DIY μπακλαβά όπου ο καταναλωτής απλώς τον ζέσταινε και πρόσθετε νερό.

1 σχόλιο: