Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Π.Φάληρου: Παραιτήσεις, διαγραφές και αντικαταστάσεις


Στις 24 Ιανουαρίου του 2021, πραγματοποιήθηκαν οι συμπληρωματικές, κατά κάποιο τρόπο, δημαιρεσίες στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να αντικατασταθούν κάποια πρόσωπα σε ορισμένες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό κατέστη αναγκαίο λόγω των ανεξαρτητοποιήσεων, διαγραφών και παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα, στη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ. κατόπιν πρότασης του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέα Δούμα, εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, που αντικατέστησε τον διαγραφέντα Κώστα Τεντόμα.

Στην Οικονομική Επιτροπή, την θέση του αποχωρήσαντος επικεφαλής της παράταξης ΡΑΚ [ΣΥΡΙΖΑ], Κ. Μερκουράκη, κατέλαβε ως τακτικό μέλος, ο δημοτικός σύμβουλος [α' επιλαχών], Γιάννης Σίμος, με αναπληρωματικό μέλος την Δέσποινα Αντωνιάδη, θέση την οποία κατείχε προηγουμένως η παραιτηθείσα από αυτήν, Κατερίνα Λίτινα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τέλος, η Κατερίνα Λίτινα εξελέγη τακτικό μέλος, αντικαθιστώντας τον από καιρό ανεξαρτητοποιηθέντα δημοτικό σύμβουλο της ΡΑΚ, Γιάννη Μπίτσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου