Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ζητείται "γουρλής" πρωθυπουργός: Έκλεισε οριστικά η καφετέρια που επισκέφτηκε ο Τσίπρας στο Π.Φάληρο


Τον Ιούνιο του 2019 ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός και στο πλαίσιο προεκλογικών εκδηλώσεων επισκέφτηκε τον "Παντοκαφενέ" στο Παλαιό Φάληρο συνοδευόμενος από τον Νίκο Παπά και δημοσιογράφους.

Εικόνα αρχείου 2019

Ο "Παντοκαφενές" ήταν ένα εναλλακτικό καφενείο-παντοπωλείο που λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια στο Παλαιό Φάληρο με σκοπό την ικανοποίηση των θαμώνων, περαστικών, πελατών και την ομαλή κοινωνική ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω της απασχόλησης. 

Απασχολούσε περίπου 7 άτομα με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.






Μέχρι πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού η κοινωνική επιχείρηση πήγαινε καλά και αποτελούσε ένα γνωστό στέκι των Παλαιοφαληριωτών. Δυστυχώς όμως το πρώτο λοκντάουν αποδείχτηκε μοιραίο για την επιχείρηση η οποία δεν ξανάνοιξε ποτέ ενώ τα "Ενοικιάζεται" στις τζαμαρίες έχουν πλέον ξεθωριάσει.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του palaiofaliron.gr γίνονται ενέργειες και προσπάθειες από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ώστε η επιχείρηση να ξαναλειτουργήσει, όμως οι συνθήκες είναι άκρως ακατάλληλες όχι μόνο για τον συγκεκριμένο χώρο εστίασης αλλά και για άλλες επιχειρήσεις οι οποίες δεν θα ξανανοίξουν ποτέ.

Όσο για το "γουρλής" πρωθυπουργός...ήταν απλά ένα λογοπαίγνιο, ζητείται ικανός πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου