Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Π.Φάληρο: Eπεισοδιακή καταδίωξη με ανήλικους και κλεμμένο ΙΧ


Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε.

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου, επεισοδιακή καταδίωξη με πρωταγωνιστές… ανήλικους, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε.

Εκείνος όμως πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο και να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί άμεσα ξεκίνησαν την καταδίωξη ενώ παράλληλα ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ζήτησαν ενισχύσεις .

Στο ρέμα της Πικροδάφνης, ο οδηγός του οχήματος, λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τελικά να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το όχημα, και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Τελικά, στη συμβολή των οδών Μωραΐτη και Εθνάρχου Μακαρίου στο Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν εκ των δυο ατόμων, τον οδηγό, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν μόλις 16 ετών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για «κλοπή», «απείθεια» και παράβαση του Ν. «Περί Αποδεικτικής Ισχύος των Ταυτοτήτων», καθώς δεν είχε πάνω του δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Από την έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή της Βάρκιζας.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του συνοδηγού που κατάφερε να διαφύγει με τις πληροφορείς να αναφέρουν πως πρόκειται επίσης για ανήλικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου