Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΣΟΚ στο Π.Φάληρο: Επίθεση σκύλου σε γυναίκα-12 ράμματα-Παραλίγο να χάσει το χέρι της (ΦΩΤΟ)


Μαρτυρία κατοίκου: «Η ιδιοκτήτρια έλεγε ότι δεν είναι ιδιοκτήτρια»! - Με την αυτόφωρη διαδικασία προσήχθη η ιδιοκτήτρια.

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε την ώρα που περπατούσε και της επιτέθηκε ένας μεγάλος σκύλος σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, παρότι συνοδευόταν από την ιδιοκτήτριά του, περιέγραψε μια γυναίκα, η οποία παραλίγο να χάσει το χέρι της, όπως είπε, από τη μανία του ανεξέλεγκτου ζώου!

«Τον ένιωσα πίσω μου, μου άρπαξε το χέρι, με δάγκωνε για δέκα δευτερόλεπτα, μετά με πέταξε στο πεζοδρόμιο, χτύπησα στο στόμα μου», είπε στην κάμερα του Alpha το θύμα, το οποίο έχει δεμένο το δεξί του χέρι και έδειξε το σημείο στο οποίο τη δάγκωσε ο σκύλος.


Στη συνέχεια η Ν.Λουτα περιέγραψε το πώς έγινε η επίθεση, η οποία της άφησε «προίκα» 12 ράμματα, ενώ λίγο έλειψε, όπως λέει, να χάσει το χέρι της:

«Έβλεπα μπροστά μου μια γυναίκα που είχε έναν πολύ μεγαλόσωμο σκύλο, τύπου μολοσσός, δεν μπορούσε να τον κουμαντάρει. Προσπάθησα να την αποφύγω, χωρίς κανένα λόγο ο σκύλος μου επιτέθηκε. Έχω κάνει 12 ράμματα, μου έχει κάνει πολύ βαθιές πληγές, παραλίγο να φτάσει στον τένοντα και να χάσω το χέρι μου».



Ο σκύλος, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου σύμφωνα με την κ. Λουτα, δεν σταματούσε την επίθεσή του δαγκώνοντάς την και σε άλλα σημεία του σώματός της. Σώθηκε χάρη στην επέμβαση κάποιων περαστικών, οι οποίοι κάλεσαν βοήθεια.

«Ήρθε για δεύτερη επίθεση, για να με φάει στο λαιμό, κάποιος εκεί τον τράβηξε, δεν θυμάμαι πως. Η γυναίκα (σ.σ. ιδιοκτήτρια) προσπάθησε να φύγει, αλλά την κράτησαν οι κάτοικοι που ήρθαν να με βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Μία εκ των κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου η οποία είδε το περιστατικό, είπε στον Alpha: «Την έριξε κάτω οπότε η γυναίκα ακινητοποιήθηκε εκεί και ο σκύλος είχε το περιθώριο να τη δαγκώνει. Η ιδιοκτήτρια έλεγε ότι δεν είναι ιδιοκτήτρια».

Η γυναίκα που είχε τον σκύλο προσήχθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αρνήθηκε να μιλήσει στο κανάλι, λέγοντας ότι θα δώσει εξηγήσεις μόνο ενώπιον του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου