Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Χαμός στην Κοψαχείλα! Οδηγός του Δήμου έβριζε τους περαστικούς! "Γ...ω το Π.Φάληρο όλο"


 Σύμφωνα με καταγγελία και αυτόπτη μάρτυρα, οδηγός βυτιοφόρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις τους Π.Φαληριώτες και το Π.Φάληρο όλο, όπως φώναζε!

Όπως λέει η καταγγελία και αυτόπτης μάρτυρας, την Πέμπτη 15-6-23 το πρωί λίγο μετά τις 11:30, στην οδό Διδότου εμφανίστηκε ένα βυτιοφόρο νερού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κινούμενο προς την Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο οδηγός δυσκολεύτηκε να περάσει από τον στενό δρόμο λόγω και ενός παρανόμως παρκαρισμένου ΙΧ που στένευε ακόμα περισσότερο την δίοδο.

Κι ενώ έκανε χειρισμούς με το βυτιοφόρο για να ξεπεράσει τα εμπόδια, άρχισε να βρίζει από το παράθυρο τους περαστικούς και τους παρευρισκόμενους στο σημείο, φωνάζοντας με κραυγές ακατανόμαστες εκφράσεις όπως "Γ...ω το Παλαιό Φάληρο όλο και τους Π.Φαληριώτες"! 

Στην συνέχεια κινήθηκε με ξέφρενη ταχύτητα με το βυτιοφόρο επί της Ελ.Βενιζέλου για να γεμίσει νερό στην πλατεία κοντά στον Σκλαβενίτη.

Είναι ντροπή και απαράδεκτο ένας άνθρωπος του Δήμου να συμπεριφέρεται έτσι, να βρίζει τον Δήμο και τους δημότες που τον πληρώνουν, εκτός του ότι είναι και επικίνδυνος με τέτοια συμπεριφορά να οδηγεί βυτιοφόρο με μεγάλη ταχύτητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου