Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

"Την άφησα στο Παλαιό Φάληρο" - Νέα στοιχεία για το θάνατο της Σταυρούλας (ΒΙΝΤΕΟ)


Εξετάζεται σημείωμα-«κλειδί»

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου τον Αύγουστο, έρχονται στο φως...

Η άτυχη γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 20 Αυγούστου, στην παραλία «Έδεμ» του Παλαιού Φαλήρου, ενώ κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου, όπου και παρέμεινε για 6 μήνες...

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια, το οποίο εντοπίστηκε στην τσάντα της μαζί με ένα δελτίο παραγγελίας φαγητού για δύο άτομα.

Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της

Σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, η τσάντα της άτυχης γυναίκας, που εντοπίστηκε στην παραλία του Φαλήρου, περιείχε σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών μαζί με ένα δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

«Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά», φέρεται να έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα...

Η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία και με ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς οδηγός ταξί ανέφερε πως είχε μεταφέρει εκεί την 53χρονη στις 19 Αυγούστου. Η ίδια, ωστόσο, εθεάθη στην παραλία και το βράδυ της 20ης Αυγούστου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πού διέμεινε το βράδυ που μεσολάβησε. 

 
Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένειά της, αλλά και το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν τελικά να πάρουν από τη σορό της, πιστεύεται πως θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου. Σημαντικά θεωρούνται και τα στοιχεία που αναμένονται από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί, αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού.
Οι μαρτυρίες όσων την είδαν

Στην εκπομπή μίλησε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στο Παλαιό Φάληρο, στις 19 Αυγούστου.

«Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ό,τι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικο της», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πήγαινε, όπως είπε, μετά τις 20 Αυγούστου, διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές», ανέφερε γειτόνισσα της.

Η εκπομπή μίλησε εκ νέου με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είδε την 53χρονη να φτάνει στην παραλία και να μπαίνει στη θάλασσα. Ο ίδιος σημείωσε ότι ήταν μόνη της, αλλά και ότι δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου