Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Φάληρο - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας το Σάββατο στις ...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής σε Πειραιά και Φάληρο λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 10 το ίδιο βράδυ.

Συγκεκριμένα διεκόπη η κυκλοφορία στην Παραλιακή (λεωφόρος Ποσειδώνος) από το ύψος της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Ως αποτέλεσμα μπλόκαρε η κάθοδος του Κηφισού με τα ακινητοποιημένα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων πριν την περιοχή του Ρέντη.



Από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Η Περιφέρεια Αττικής σημειώνει ότι «πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου