Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τις Παρασκευές όταν έχει "λαϊκή " στο Π.Φάληρο


Δείτε τι συμβαίνει και πάρτε τα μέτρα σας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του palaiofalirON,πληθαίνουν τα περιστατικά διαρρήξεων στο Παλαιό Φάληρο ειδικά την ημέρα Παρασκευή καθώς όπως φαίνεται,αυτήν επιλέγουν οι διαρρήκτες για να μας πιάσουν "στον ύπνο".

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες τις έχουμε δημοσιοποιήσει εδώ και καιρό, όπως φαίνεται όμως οι διαρρήκτες και οι ληστές δεν πτοούνται και συνεχίζουν κανονικά την δράση τους.

Κοινοποιήστε το για να σώσουμε ό,τι μπορούμε!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σελίδα μας στο Facebook: Kάντε Like στο PaliofalirON για να ενημερώνεστε αυτόματα χωρίς να ψάχνετε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ,γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο FB και δημοσιεύστε ό,τι σας ενδιαφέρει σχετικά με το Παλαιό Φάληρο


Συγκεκριμένα πολλά είναι τα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει το αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου την ημέρα Παρασκευή,καθώς όπως φαίνεται οι σπιτονοικοκύρηδες που πετάγονται μέχρι την λαϊκή αγορά για τα ψώνια τους,είτε δεν ασφαλίζουν καλά το σπίτι τους σκεπτόμενοι ότι θα επιστρέψουν σύντομα,είτε λείπουν για τα απαραίτητα ψώνια για πολύ ώρα χωρίς να έχουν ασφαλίσει το σπίτι κατάλληλα.

Έτσι λοιπόν οι διαρρήκτες έχουν μαρκάρει,όπως όλα δείχνουν, την ημέρα Παρασκευή όταν υπάρχει λαϊκή,ως την ιδανική ημέρα για να μπουκάρουν σε σπίτια "μέρα-μεσημέρι".

Για αυτό τον λόγο λοιπόν συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά την Παρασκευή και όταν αφήνουμε το σπίτι μας για να ψωνίσουμε!

Φροντίζουμε να ασφαλίζουμε το σπίτι μας όσο καλύτερα γίνεται,κλειδώνουμε καλά και αν είναι δυνατόν αφήνουμε κάποιον έμπιστο μέσα στο σπίτι έως να επιστρέψουμε.

 Λαϊκές αγορές την Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο έχει στα εξής σημεία:

                                              
          (Κάντε ΚΛΙΚ στην φωτο για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου