Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

"Σφαγή" στο Π.Φάληρο για το οικόπεδο-φιλέτο των 4,5 στρεμμάτων! Δείτε ποιο είναι (ΦΩΤΟ)

«Φωτιές», και μάλιστα σε διαφορετικά «μέτωπα», έχει ανάψει η σπουδή που εμφανίζεται να δείχνει η Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να εκποιήσει οικόπεδο-φιλέτο 4,5 στρεμμάτων στην αναπτυσσόμενη, παραλιακή περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.


Η πρώτη, δυναμική αντίδραση έρχεται από την πλευρά του Συλλόγου των συνταξιούχων της τράπεζας που απαριθμεί περί τα 4.700 μέλη.


Με προχθεσινή, ομόφωνη απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των συνταξιούχων προχωρά άμεσα σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, επιζητώντας την αποτροπή των διαδικασιών πώλησης του ακινήτου.

Για την κίνησή του αυτή, που αν μη τι άλλο έχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά αμφισβήτησης των συγκεκριμένων σχεδίων της Διοίκησης της ΤτΕ, ο Σύλλογος των συνταξιούχων, με Πρόεδρο τον Γιάννη Γοζαδίνο, λέει ότι έχει έννομο συμφέρον να προσφύγει δικαστικά, καθώς περιλαμβάνεται ανάμεσα στους μετόχους της Κεντρικής τράπεζα της χώρας.


Μορφοποιημένη αντίδραση όμως έχει ήδη εκδηλωθεί και από το Συνδικάτο των εργαζομένων στην τράπεζα, όπου και απασχολούνται περίπου 1.850 άτομα.




Πέραν των επικριτικών ανακοινώσεων του Συνδικάτου, ο Πρόεδρός του Ευάγγελος Γερανιωτάκης, ως μέλος του και του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ, τάχθηκε εναντίον της πώλησης του ακινήτου.

Πέραν τούτων, ευρύτερες εστίες αντίδρασης εκδηλώθηκαν και μέσα στους κόλπους των στελεχών της Διοίκησης της Κεντρικής Τράπεζας, με τον Υποδιοικητή Γιάννη Μπουρμούρα να εκφράζει την αντίθεση του για την πώληση του ακινήτου, απέναντι στον Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα και τον έτερο Υποδιοικητή Θόδωρο Μητράκο.

Το «επίμαχο» οικόπεδο, ιδιοκτησίας της ΤτΕ, βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου στο ύψος του Φλοίσβου (στον Μπάτη) και είναι έκτασης 4.542,57 τ.μ.

Είναι ένα από τα τελευταία ελεύθερα οικόπεδα στο θαλάσσιο μέτωπο με προνομιακό συντελεστή δόμησης στο 2,40. Δηλαδή κάπου 10,9 χιλιάδες οικοδομήσιμα τετραγωνικά… Με την αντικειμενική του αξία να έχει προσδιοριστεί στα 11.695.220,2 ευρώ.


πηγή:mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου