Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στον Άλιμο: Τον σκότωσε το Τραμ! Έσωσε την 9χρονη βαφτιστήρα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μεσημεριανό μπάνιο ενός 61χρονου με την 9χρονη βαφτιστήρα του στον Άλιμο καθώς στην προσπάθειά του να περάσει απέναντι, παρασύρθηκε από το διερχόμενο τραμ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από την κεντρική είσοδο της Ακτής του Ήλιου και τελευταία στιγμή, ο άτυχος άνδρας κατάφερε να σπρώξει τη μικρή και να τη σώσει από βέβαιο θάνατο.


Σοκαρισμένος από την τραγωδία που παίχτηκε μπροστά στα μάτια του ένας νεαρός αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει: «Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του».

Την ηρωική προσπάθεια του 61χρονου για τη σώσει περιέγραψε και ο μηχανοδηγός του τραμ, στους αστυνομικούς της Τροχαίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον συρμό, αλλά ήταν πλέον αργά.


«Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε» είπε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου