Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από 30/10 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φάληρο!

Στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 30-10-2017 έως και 30-4-2018 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο εξής οδικό δίκτυο περιοχών
Δ ήμων Μοσχάτου – Ταύρου, Πειραιά :
Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,25μ. σε 3,00μ. στον κλάδο του Α/Κ ΣΕΦ από Πειραιά προς Αθήνα-Γλυφάδα, στο ύψος της συμβολής του με τον κλάδο από Λ. Κηφισού προς Γλυφάδα, με παράλληλη μετατόπισή τους προς το παράκτιο μέτωπο και επαναφορά τους στην υφιστάμενη Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη.
Σταδιακός περιορισμός του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας από 3,25μ. σε 3,00μ. στον κλάδο του Α/Κ ΣΕΦ από Λ. Κηφισού προς Γλυφάδα, στο ύψος της συμβολής του με τον κλάδο από Πειραιά προς Αθήνα-Γλυφάδα, με παράλληλη μετατόπισή τους προς το παράκτιο μέτωπο και επαναφορά τους στην υφιστάμενη Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη.
Σταδιακός περιορισμός του πλάτους της λωρίδας κυκλοφορίας από 4,50 μ. σε 3,00μ. στον κλάδο από Καραολή Δημητρίου προς Γλυφάδα, στο ύψος της συμβολής του με τον κλάδο από Πειραιά προς Αθήνα – Γλυφάδα, με παράλληλη μετατόπισή της προς το παράκτιο μέτωπο και επαναφορά της στην υφιστάμενη Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της υφιστάμενης άνω διάβασης πεζών (από Σ/Σ Φαλήρου προς ΣΕΦ) μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Αθήνα – Γλυφάδα.
Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της υφιστάμενης άνω διάβασης πεζών (από Σ/Σ Φαλήρου προς ΣΕΦ) μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Αθήνα – Γλυφάδα.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο από Καραολή Δημητρίου προς Γλυφάδα, στο τμήμα του από το ύψος των γραμμών του ΗΣΑΠ μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου.
Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο από Καραολή Δημητρίου προς Γλυφάδα στο τμήμα του από το ύψος των γραμμών του ΗΣΑΠ μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Γιαννοπούλου μέχρι το ύψος της Νέας Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο του Α/Κ ΣΕΦ που οδηγεί από Λ. Κηφισού προς Γλυφάδα, από το ύψος της Νέας Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου.
Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο του Α/Κ ΣΕΦ από Λ. Κηφισού προς Γλυφάδα, από το ύψος της Νέας Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 90 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) μέχρι το ύψος της οδού Ιλισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 80 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Νέα Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Ιλισού μέχρι το ύψος της οδού Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δείτε τότε και τον χάρτη μήπως αυτό σας βοηθήσει,με κόκκινο ό,τι θα απαγορευτεί,με πράσινο οι νέες διαδρομές

      Διαγραφή