Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Tροχαίο με τραυματία έξω από το σχολείο της Κοψαχείλας στο Παλαιό Φάληρο (ΦΩΤΟ)


Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10-1-19) έξω ακριβώς από την είσοδο του σχολείου της Κοψαχείλας στο Παλαιό Φάληρο.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα μαύρο μηχανάκι (παπάκι) έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού που οδηγούσε το δίκυκλο.

Ήταν περίπου λίγο μετά τις 13:00 και λίγο πριν σχολάσουν οι μαθητές του σχολείου όταν σημειώθηκε η σύγκρουση.

Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της αστυνομίας το οποίο πήρε καταθέσεις για το συμβάν, ενώ ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες μας έδωσαν λεπτομέρειες με το "σταγονόμετρο" αναφέροντας ότι υπήρξε τροχαίο με τραυματία τον οδηγό του δικύκλου χωρίς όμως να μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρακαλούμε όσοι ήσασταν αυτόπτες μάρτυρες και θέλετε να βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με την μαρτυρία σας, στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική θυρίδα του palaiofaliron.gr στο facebook.Απαραίτητη προϋπόθεση το μήνυμα σας να συνοδεύεται από ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιήσουμε αλλά είναι απαραίτητα για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ.

Δείτε τις εικόνες από το συμβάν:







4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Για την ακριβέστερη περιγραφή του συμβάντος, θα πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη "σύγκρουση" η οποία δηλώνει απότομο και δυνατό χτύπημα ενός σώματος που κινείται επάνω σε ένα άλλο κινούμενο σώμα, με την λέξη "πρόσκρουση" που δηλώνει το χτύπημα ενός κινούμενου αντικειμένου επάνω σε ενα σταθερό εμπόδιο (παρκαρισμένο όχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε όσοι ήσασταν αυτόπτες μάρτυρες και θέλετε να βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με την μαρτυρία σας, στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική θυρίδα του palaiofaliron.gr στο facebook.Απαραίτητη προϋπόθεση το μήνυμα σας να συνοδεύεται από ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιήσουμε αλλά είναι απαραίτητα για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή