Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Βίντεο ΣΟΚ από ληστεία ΟΠΑΠ Play στη Ν.Σμύρνη: Πως προδόθηκαν οι ληστές! (ΒΙΝΤΕΟ)


Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση της σπείρας που για εννιά μήνες είχε γίνει «εφιάλτης» για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων Opap Play.


Η σπείρα των τεσσάρων, ανάμεσα τους και δυο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 19 ετών, έμπαιναν στους λεγόμενους «ναούς του τζόγου» και με την απειλή όπλου και μαχαιριού άρπαζαν τα χρήματα από τα ταμεία.

Η συμμορία είχε κάνει 8 χτυπήματα με συνολική λεία 29 χιλιάδες ευρώ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις λήστευαν και τους πελάτες. Ήταν ιδιαίτερα βίαιοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους και λειτουργούσαν πάντα με συγκεκριμένο σχέδιο. Ένας από τους συλληφθέντες παρίστανε τον πελάτη και άφηνε, τεχνηέντως, την πόρτα για λίγα δευτερόλεπτα ανοιχτή μέχρι να μπουν οι συνεργοί του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή του νήματος βρέθηκε όταν δυο μέλη της σπείρας που είχαν αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο, το είχαν μαζί τους και έπιναν το… καφεδάκι τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου διαπίστωσε, μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, την συσκευή του και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. «Όταν τους φέραμε στην υπηρεσία μας άρχισε ο ένας να ομολογεί τους υπόλοιπους συνεργούς του και έτσι όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα» λέει αξιωματικός του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου