Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσίευμα κόλαφος για το ΔΑΚ Π.Φαλήρου: "Είναι στάδιο..." (ΦΩΤΟ)



Στα στάδια παγίδα της Αττικής αναφέρεται άρθρο της Καθημερινής.


Πρώτο και "καλύτερο" περιλαμβάνεται στο άρθρο το ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου!

Πριν διαβάσετε το άρθρο αναλυτικά, να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 το palaiofaliron.gr είχε τονίσει την επικίνδυνη και άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΝΤΡΟΠΗ! Σε άθλια κατάσταση τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Τροκαντερό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τώρα το σημερινό άρθρο της Καθημερινής για το ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου, ενώ παραθέτουμε επίσης και άλλη καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφίες ντοκουμέντο για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στίβος:



"Η περίφημη αθλητική κληρονομία του 2004 –οι εγκαταστάσεις που έγιναν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες– καταστρέφεται αχρησιμοποίητη, τουλάχιστον η πλειονότης. Και από την άλλη, στάδια, όπου προπονούνται χιλιάδες παιδιά και γυμνάζονται πολίτες, αποτελούν «παγίδες» για τους χρήστες και συχνά προσομοιάζουν στους ελληνικούς δρόμους.

Τέτοια «παγίδα» είναι εδώ και τουλάχιστον τρία έτη το ταρτάν του στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου, το οποίο εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλουμένων. Το χρόνιο τούτο πρόβλημα συνεχώς θα λυνόταν, αλλά ουδέποτε λύθηκε πραγματικά. Μια, κυριολεκτικά, εμβαλωματική «λύση» δόθηκε πέρυσι, προ των δημοτικών εκλογών. Εβαλαν μπαλώματα, που σύντομα άρχισαν να καταστρέφονται, και τώρα βρίσκεται στην κατάσταση του Μαρτίου του 2019.

Δείτε και αυτό: "Έργο τέχνης" - Δείτε πως συνεργείο του Δήμου Π.Φαλήρου επιδιόρθωσε τις λακκούβες στην Αγ.Αλεξάνδρου (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα είναι προσβλητική για στάδιο του 21ου αιώνα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο κίνδυνος τραυματισμών των αθλητών ελλοχεύει. Κάτι που έχει συμβεί, άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν.

Κίνδυνος τραυματισμών υπάρχει και λόγω της θέσης όπου βρίσκεται η βαλβίδα της σφαιροβολίας: δίπλα στους διαδρόμους του στίβου και σε απόσταση 12 μ. από το μονόζυγο. Είχε επισημανθεί εξαρχής ότι η θέση είναι ακατάλληλη και πως τουλάχιστον το μονόζυγο έπρεπε να τοποθετηθεί αλλού.

Αλλά, βεβαίως, από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν οι επισημάνσεις.

Επειδή δε στην Ελλάδα ο καθείς θεωρεί νόμους και αποφάσεις κουρελόχαρτα, ουδέποτε τηρήθηκε παλαιότερη απόφαση της διοίκησης του ΔΑΚ, τρεις φορές εβδομαδιαίως να χρησιμοποιούν τον στίβο, για δύο ώρες, μόνο οι αθλητές. Οι φύλακες αρνήθηκαν να την εφαρμόσουν και το κοινό να συμμορφωθεί, καθότι… πληρώνει τέλη! Οταν σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός, λόγω της συνύπαρξης αθλητών, ποδοσφαιριστών, περιπατητών, γυναικών με καροτσάκια με μωρά και άλλων, θα είναι αργά." αναφέρει το άρθρο της Καθημερινής.

Δείτε τώρα και τις φωτογραφίες από δημοσίευμα-καταγγελία blog επίσης για το ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου